Voor de verzorging van het gezicht zijn er natuurlijk wel ruim voldoende middelen verkrijgbaar en zal dat de huid zeker wel goed doen. Bij elk fris uiterlijk, hoort er ook een goed verzorgde baard bij en zijn er speciaal daarvoor speciale soorten baardolie op de markt gebracht. Die zijn eenvoudig aan te brengen, gewoon wat druppels op de handpalmen aanbrengen en vervolgens over de baard smeren. Dat geeft gelijk een prettige geur af, maar heeft het ook een verzorgende werking voor het haar. Zo wordt die op zo een wijze soepel gehouden en voelt het altijd prettig aan wanneer je er met de hand overheen wrijft. Ook personen die snel last krijgen van irritaties, kunnen met de juiste baardolie eindelijk genieten van een gezonde huid. Vanwege de diepgaande werking van baardolie, tot in de gezichtshuid, wordt ook de haargroei gestimuleerd. Een prachtige volle baard is het resultaat. Het soepel houden van de haren wordt trouwens in de meeste gevallen bereikt zonder dat er gebruik gemaakt wordt van vetten. Een vettig aanvoelende baard is niet iets waar de baardliefhebber naar zit uit te kijken.

NaamAantal stuksInhoudKleurMeer informatie
LB Products™ Baardgroei Olie130 mlGeen
ME BARBER CLUB OIL PB30130 mlGeen
NIVEA MEN Beard Oil Baardolie175 mlGeen
Proraso Beard Oil Wood and Spice Baardverzorging130 mlGeen

LB Products™ Baardgroei Olie

Met de groei van een baard is voor veel mannen een lang gekoesterde wens aan het uitkomen en is daarbij alle hulp welkom. Dat zal zeker ook het geval zijn voor zij die LB Products™ Baardgroei Olie – Baardolie – Baard groei middel – Baardhaar – Baardgroei stimuleren – Versnellen 30 ml, gebruiken. De toepassing is snel gedaan en is er helemaal geen inspanning voor nodig. Het resultaat zal niet lang op zich laten wachten en mag er binnen afzienbare tijd een volle baard worden verwacht. Het geheim van de werking ligt in de speciale ingrediënten die gebruikt zijn en is het goed te combineren met andere producten die eventueel gebruikt worden. De stimulering van de haarzakjes zorgt bovendien voor een duurzame groei en gaat de inhoudt gemiddeld 1 tot 2 maanden mee. Dit natuurlijk product zorgt er bovendien voor, dat er geen sprake zal zijn van irritaties of een allergische reactie. Voor elk huidtype geschikt en dient aangebracht te worden op een gereinigde huid.

Meer informatie & bekijk prijs

 

L’Oréal Men Expert BarberClub Baardolie

Voor een optimale groei van de baardharen, is een gezonde huid van groot belang. Daar maken ook de haarzakjes deel van uit en zijn het die, welke extra worden gestimuleerd door L’Oréal Men Expert BarberClub Baardolie – 30 ml – Lange baard & huid. Met gezonde haarzakjes wordt niet alleen de groei van de haren bevorderd, maar voelt de huid gladder aan. Aan het uiterlijk is dat gelijk te merken aan een huid die straalt en er gezond uitziet. Deze baardolie bevat extracten van verschillende natuurproducten en wordt zo de huid op een effectieve wijze gestimuleerd. Naast de groei van haren zelf, worden ook de bestaande haren glad en soepel gehouden. Een verzorgt uiterlijk is het eindresultaat en is beter om een het aan te brengen op een gereinigde huid. Vermijd daarbij wel de dunne huid rondom de ogen. Veel is er niet nodig per toepassing (2 tot 3 druppels) en gaat zo een flesje dan wel lang mee.

Meer informatie & bekijk prijs

 

NIVEA MEN Beard Oil Baardolie

Goed verzorgt wil iedereen er nu uitzien en is het daarom wel belangrijk dat er gebruik wordt gemaakt van de juiste producten. Zo ook baardolie en is dat niet alleen bedoeld om de baardharen sneller te laten groeien, maar ook om de gezichtshuid van de nodige stoffen te voorzien. Zo bevat NIVEA MEN Beard Oil Baardolie – 75 ml een combinatie van heilzame stoffen die allemaal gladde baardharen zorgen en de huid ook nog stimuleren om nog meer haren aan te maken. Ook personen die vaak last hebben van een geirriteerde huid, zullen deze baardolie een ware verademing vinden. Zelfs de gevoeligste huid zal tevreden reageren op de NIVEA MEN Beard Oil Baardolie – 75 ml. voor het toepassen enkele druppels op de handpalmen doen en vervolgens over de gezichtshuid en de baardharen smeren. De werking is voor een lange duur gegarandeerd en komt het in een handig flesje dat met gemak overal naartoe mee te nemen is.

Meer informatie & bekijk prijs

 

Proraso Beard Oil Wood and Spice Baardverzorging

Een baard ziet er alleen maar goed uit wanneer het de juiste verzorging geniet en is het daarom belangrijk dat er gebruik wordt gemaakt van de juiste producten. Daar hoort Proraso Beard Oil Wood and Spice Baardverzorging 30 ml zeker ook bij en gaat het hier om een baardolie die veel gebruikt wordt door kappers. Een professioneel product dus en is da took wel te merken aan de talrijke ingredienten met een natuurlijke basis. Zo bevinden er zich in de olie extracten van sandel- en cederhout en ook nog citrus. Deze verspreiden niet alleen een heerlijk geur, maar hebben zowel op het haar alsook de huid, een heilzame werking. Veel is er trouwens niet nodig om het gewenste resultaat te bereiken en zijn 2 tot 3 druppels uit de speciale flacon al voldoende. Goed inwrijven en zal ook geirriteerde huid daardoor achterwege blijven, vooral vlak na het scheren. Ook geschikt voor personen met een gevoelige huid en gaat het flesje lang mee. Ook laat Proraso Beard Oil Wood and Spice Baardverzorging 30 ml geen vettige laag achter en blijft de baard dus fris aanvoelen.

Meer informatie & bekijk prijs

 

Best geteste baardolie producten

Voor de baardliefhebbers zijn er dus voldoende mogelijkheden beschikbaar om hun baard de juiste zorg te bieden. Daarbij gaat het natuurlijk niet alleen om de baard zelf, maar ook de huid. Zonder een gezonde huid zullen de baardharen namelijk wel nooit tot volle uiting komen. Er wordt daarom volop gebruik gemaakt van de helende en stimulerende werking van natuurproducten. Zo heeft de Proraso Beard Oil Wood and Spice Baardverzorging 30 ml, extracten van sandel- en cederhout om behalve een lekkere geur, ook nog de huid tot rust te brengen. Ook voor de geïrriteerde huid een ware verademing. Dat kan ook gezegd worden van de LB Products™ Baardgroei Olie – Baardolie – Baard groei middel – Baardhaar – Baardgroei stimuleren – Versnellen 30 ml en stimuleert deze ook nog de baardgroei. Een paar druppels zijn al voldoende en is baardolie altijd snel aan te brengen. Bovendien komen ze ook nog in handig kleine flessen en kan je de baardolie dus wel overal naartoe meenemen. Vettig voelen ze ook niet aan en blijft de baard en gezichtshuid voor een lange tijd fris aanvoelen.