Cellulite is een aandoening waar veel vrouwen, en zelfs sommige mannen, enorm aan lijden. Diegenen die er last van hebben, hebben er een echte hekel aan. Vooral veel vrouwen zijn constant op zoek naar informatie over cellulite, inclusief manieren om het te verminderen, of om er vanaf te komen. Een anti cellulite apparaat biedt hiervoor de geschikte oplossing.

Een cellulite apparaat

Veel vrouwen, en zelfs sommige mannen, schamen zich voor het verschijnen van cellulitis op hun dijen, buik, billen en heupen. Degenen die cellulite hebben, begrijpen misschien niet eens hoe ze het hebben gekregen, of wat hun opties zijn om van de cellulite af te komen. De vibratiemassage van het cellulite apparaat kan hierbij helpen. Cellulite ontstaat door de aanwezigheid van vetcellen onder het huidoppervlak. Vanwege de ongelijke textuur van vetcellen versus de gladde textuur van spieren of ander weefsel, ziet de huid er gerimpeld uit, of bevat het kuiltjes. Het is geen ernstige medische aandoening.

Cellulite verminderen of verhelpen met een anti cellulite massage apparaat

Cellulite crèmes en andere behandelingen kunnen een fortuin kosten. Echter is een anti cellulite massage apparaat meer geschikt om cellulite te verminderen en te elimineren. Je moet het namelijk maar één keer aankopen en dan kan je de behandelingen zelf uitvoeren tegen cellulite. Je hoeft dus slechts één keer een aankoop te doen en geen dure behandelingen te betalen.

Een vibratiemassage tegen cellulite

De meerderheid van de volwassen vrouwen heeft wat cellulite op het lichaam. Meestal worden cellulite afzettingen aangetroffen op de heupen, de dijen en de billen en kunnen ze moeilijk te verwijderen zijn. Omdat cellulite een combinatie is van gifstoffen, water en vet dat onder de huid vastzit, kan een vibratiemassage via een anti cellulitis apparaat een effectieve manier zijn om de rimpels en de kuiltjes die het veroorzaakt te verminderen.

Iedereen kan cellulite hebben

Iedereen kan cellulite hebben, of ze nu jong, oud, goed gebouwd of slank zijn. Vetcellen bestaan onder de huid en cellulite treedt op naarmate de cellen opzwellen en vezeliger worden. Terwijl deze zwelling optreedt, verandert het weefsel in textuur, wat de kuiltjes veroorzaakt die we kennen als cellulitis. Omdat de hormonale veranderingen en genetica de kans daarop vergroten, zijn vrouwen meer vatbaar voor cellulite dan mannen.

Je verliest geen cellulite door gewicht te verliezen

Wat veel mensen denken is dat, als je gewicht verliest, je ook automatisch cellulite verliest. Dit klopt jammer genoeg niet. Het zou wel geweldig zijn als het zou werken, maar hoewel het in de gaten houden van je gewicht, fit en strak zijn, wel helpt, verban je de cellulitis zeker niet automatisch gewoon door af te vallen. Heb jij last van cellulite? Dan moet je dus niet twijfelen om een anti cellulite massage apparaat te kopen. Het is zeer handig in gebruiken bovendien ook goedkoop!

Cellulite kan op meerdere plaatsen in het lichaam voorkomen

Hoewel de meeste mensen cellulite ervaren op de dijen, kan het ook op vele andere plaatsen op het lichaam voorkomen, waaronder het bekkengebied, de buik, de armen en de ledematen.

Veranderingen in hormonale factoren

Hoewel cellulite kan worden veroorzaakt door een aantal veranderingen in fysiologie, metabolisme, te veel of te snel diëten, een bepaalde huidarchitectuur, de verandering van de bindweefselstructuur, genetische factoren en nog andere veranderingen, is het vooral de verandering in hormonale factoren die een zeer dominante rol speelt bij de vorming van de huidverandering. Hoewel er geen betrouwbaar klinisch bewijs is om de bewering te ondersteunen, wordt er gezegd dat oestrogeen het belangrijkste hormoon nummer één kan zijn om de aanmaak van cellulite te initiëren. Andere hormonen zoals insuline, thyroïden, prolactine, noradrenaline en catecholamines worden ook verondersteld deel te nemen aan de ontwikkeling van cellulite. Van verschillende factoren is aangetoond dat ze de uiteindelijke ontwikkeling van cellulite beïnvloeden, zoals bijvoorbeeld het geslacht. Cellulite komt zeer vaak voor en komt naar verluidt voor bij 80 tot 90% van de volwassen vrouwen.