Het komt in Nederland steeds vaker ter sprake, haartransplantatie. Het is een onderwerp waar gelukkig niet meer zoveel taboe op rust. Hoeft ook helemaal niet want het is helemaal niets om je voor te schamen. Het ideaalbeeld wat mensen van elkaar hebben is vaak heel uiteenlopend. De een vindt een kale man helemaal geweldig en andere personen houden niet van een kale verschijning.

Haartransplantatie in Nederlands steeds populairder

Juist doordat het ideaalbeeld geen standaardbeeld is worden sommige dingen als een haarimplantaten ook steeds populairder. Wat is nu eigenlijk de grootste reden dat mensen een haartransplantatie laten doen? Ook die redenen lopen uiteen. Een vrouw die kaal begint te worden doet dit vanzelfsprekend om weer wat meer haar op haar hoofd te hebben. Een kale vrouw is nog wel iets wat vreemd is en vaak wordt het geassocieerd met ernstig ziek zijn terwijl dat dit niet altijd het geval is.

Een kale man daarentegen is voor de een heel erg sexy en de ander vindt het maar 10 keer niks. Er zijn zeker ook mannen die het vreselijk vinden dat ze een hoog voorhoofd of diepe inhammen krijgen en daar dan wat aan willen laten doen. Op zo een moment is haartransplantatie in Nederland zeker een optie om te laten doen. Je kunt dan bij Visushaarkliniek terecht om een behandeling met haarimplantaten te laten doen. Deze kliniek is erin gespecialiseerd en weten precies hoe ze het op de juiste manier aan moeten pakken om jou met een tevreden gevoel naar huis te laten gaan.

Aanmelden voor haartransplantatie in Nederland

Om je aan te melden voor haartransplantatie in Nederland heb je eigenlijk niet zo heel veel nodig. Je kunt je gratis aanmelden voor een eerste consult in de visushaarkliniek. Je krijgt dan een afspraak met een van de haartransplantatie artsen of een haartransplantatie adviseur. Tijdens het door jou aangevraagde intakegesprek kan jij al jouw vragen stellen en zullen zij jou daarop ook zoveel mogelijk een antwoord geven.

Mocht jij aan de hand van het intakegesprek wat jij hebt gehad er al helemaal zeker van zijn dat jij de behandeling ziet zitten dan kan er meteen gekeken worden naar een datum waarop de behandeling plaats kan vinden.

Wil jij graag een tweede gesprek omdat jij toch nog wat vragen hebt dan is dit ook mogelijk. Het tweede gesprek kan dan eventueel ook telefonisch plaats vinden. Voor een tweede consult wordt er wel een tarief in rekening gebracht. Mocht je naar aanleiding van dit gesprek er toch voor kiezen om de behandeling te laten doen dan worden deze kosten weer afgehaald van de behandeling.

Mocht je om welke reden dan ook niet kunnen op de gemaakte afspraak voor het intakegesprek dan dien je dit 48 uur van tevoren te laten weten. Wanneer je dit niet op tijd doet worden er kosten in rekening gebracht en kan je eventueel een nieuwe afspraak maken zodat het intakegesprek op een later tijdstip plaats kan vinden. Zij zullen je bij Visushaarkliniek met open armen ontvangen en jou op een correcte manier te woord staan.