Haarverf

Opzoek naar de beste haarverf? Wij hebben een selectie gemaakt die zowel budget vriendelijk is, als de juiste kwaliteit aanbied. In deze blog vertellen we je meer.

Laatste check op september 2021

#1 Garnier Olia Haarverf

Is een permanente haarkleur.

#2 L’Oréal Paris Magic

Een spray die gebruikt kan worden om grijze haren te bedekken.

#3 Garnier Nutrisse haarverf

Gemaakt van een natuurlijk product.

Haarverf is gemaakt om de het haar een ander kleurtje te geven. Daarvoor zijn er speciale haarproducten vervaardigd die het gewenste resultaat opleveren. Zo heb je kleurspoelingen, kleurshampoo, haarverf haarkleurigs wax en diverse haarkleurings crèmes. Sommige mensen brengen een kleurtje aan in het haar om met de mode mee te gaan. Anderen geven het haar een kleurtje om misschien de witte haren te verschuilen of de gebleekte versie van het haar een stralende kleur te geven. Wilt u weten welke haarkleuring voor thuis, veilig is voor uw haar? Dan kunt u een kijkje nemen in de collectie van de top 5 beste haarverf die we nu hebben.

Beste Haarverf 2022

[table id=13 responsive scroll /]

 

#1 Garnier Olia Haarkleur 2022

Tot de collectie van de top 5 beste haarverf producen behoort de Garnier Olia Haarverf.  Dit product is gemaakt van natuurlijke producten (oliën) en is ammoniak vrij. Oliën zijn heel goed voor het haar omdat het meer kan doen dan alleen verzorgen. Het dringt het haar dieper binnen vandaar dat de Garnier Olia haarverf gemaakt is van 100% natuurlijke oliën.

Over het product

De Garnier Olia haarverf is te gebruiken voor het vrouwlijk haar en is een permanente haarkleur, welke positief effect heeft op het haar. Doordat deze haarverf 100% natuurlijk en ammoniak vrij is zorgt het voor een maximale kleurintensiteit vanuit de kern van je haar.  Voor mensen met grijze haren is dit product een heel goede uitkomst. Een speciale behandeling is niet vereist omdat dit product thuis gebruikt kan worden. Met Garnier Olia haarverf verzorg je de hoofdhuid en het haar en het resultaat dat je overhoudt na gebruikt van de Olia haarverf  is een prachtige en lang houdende haarkleur waarvan na kleuring het de haar kwaliteit zichtbaar verbetert. Het haar wordt zachter, glanzender en gezonder.

Kenmerken van het product

Garnier Olia is gemaakt van 60% bloem oliën. Wanneer je de het  kleuren mengsel aanbrengt in het haar hoef je niet te vrezen dat het gaat uitdrogen, vergeleken met de andere merken. Het haar blijft glad, zacht en behoudt ook zijn natuurlijke stijl. Een ander kenmerk van Garnier Olia is dat het een aangename geur heeft doordat er geen ammoniak in is verwerkt. Voordat het product gebruik gaat worden moet het eerst goed omgeschud worden. Let wel erop dat een gevoelige huid een allergische reactie kan vertonen. Dus voordat je de het kleurenmengsel in het haar aanbrengt, kun je een beetje van de het mengsel op je huid zetten en kijken hoe jou lichaam erop reageert. Indien je allergisch bent dan is dit product helaas niet voor jouw.

Ook te koop via:

#2 L’Oréal Paris Magic Retouch uitgroei spray

Tot de selectie van de top 5 beste haarverf producten behoort ook de L’Oréal Paris Magic Retouch haarverf. L’Oréal Paris is wereldwijd een bekend bedrijf die met kwaliteit producten op de markt komt. Zo is L’Oréal al jaren de beste haarverf volgens de consumentenbond. Binnen hun branche besteden ze aandacht aan schoonheidsproducten, want een ieder wilt er goed uitzien, vooral als het aankomt op ouderdom. En precies daar staan de L’Oreal producten voor. Deze haarverf staat dan ook te boeken, als één van de beste professionele haarverf.

Over het product

L’Oréal Paris Magic Retouch uitgroei spray is een haarverf soort, maar dan wel in de vorm van een spray die gebruikt kan worden om beginnende grijze haren te bedekken. Maar ook als je eerder je haar gekleurd hebt en een uitgroei van de haarkleur constateerd, dan kan je deze spray gewoon op de het uitgroei gedeelte spuiten en binnen de kortste keren heb je de natuurlijke kleur van je haar terug, vooral als je donkerkleurig, zoals donkerbruin haar hebt. Je maakt gewoon een scheiding in het haar, in de vorm van het kapsel dat jij wilt en dan breng je de spray aan. Er is 100% resultaat gegarandeerd. Een ieder die ooit eens zijn of haar, haar heeft gekleurd heeft te maken met uitgroei. Daarom komt de L’Oréal Paris uitgroei spray goed van pas.

Meer informatie

L’Oréal Paris uitgroei spray is uitwasbaar met shampoo. Verder is deze haarverf spray verkrijgbaar in 5 tinten die bij elke haarkleur passen. De L’Oréal Paris uitgroei spray kun je gebruiken voor wanneer je bijvoorbeeld naar een belangrijke plek moet gaan en je hebt geen tijd gehad om het haar te kleuren. Je kunt dan alleen het gedeelte waar uitgroei zichtbaar is kleuren met deze haarverf spray. Het vlekt niet en is geschikt voor grijs, blond, bruin en donkerbruin haar.

Gebruik advies

Voor gebruik van dit product schud je de spray eerst goed om. Zo blijft de kleur niet aan de onderkant van de vloeistof zitten. Houdt de spray 10 cm rechtop boven het hoofd en breng deze aan op droog gestyled haar. Let wel erop dat u niet overmatig spuit op het haar.

Ook te koop via:

#3 Garnier Nutrisse haarverf

Ook in de collectie van de top 5 beste haarverf producten is de Garnier Nutrisse haarverf. Garnier is een bedrijf in Frankrijk, opgericht in het jaar 1904 en is gespecialiseerd in het vervaardigen van schoonheidsproducten voor mannen en vrouwen.  Alle producten van Garnier worden ontwikkeld met het doel een gezonde haar en huid over te hebben na het gebruik van de producten. Dat is ook de reden waarom zij de Nutrisse haarverf op de markt hebben gebracht.

Over het product

De Nutrisse haarverf van Garnier is gemaakt van een natuurlijk product, en is dan ook een natuurlijke haarverf. Het is haarverf zonder ammoniak, wat goed is voor de scalp. Het hoofd ingrediënt van dit product is advocaat olie, het is volledig een natuurlijke haarverf.
De rede waarom Garnier gebruik maakt van oliën in zijn haarverf is omdat oliën het haar dieper binnen dringen, dus een combinatie van oliën en kleuren crème  zorgen ervoor dat de kleurpigmenten dieper het haar binnen dringen. Zo blijft een kleurtje langer in het haar staan en het haar raakt niet beschadigd of gaat niet kapot door haarverf zonder ammoniak.

De Nutrisse haarverf dringt het haar diep binnen waardoor een resultaat 100% gegarandeerd is en het is geschikt voor vrouwen die een andere uitstraling willen hebben. Dit product kan aangebracht worden op het natuurlijk of gekleurd haar. Voor het gebruik van dit product moet u eerst de verpakking goed doornemen. Daar staat er gelijk aangegeven of het product bijwerkingen heeft. Zo staat er aangegeven dat de Nutrisee haarverf kleurstoffen een allergische reactie kunnen vertonen. Een algemene tip: voordat je overgaat tot het kleuren van je haar, test de het kleurenmengsel eerst uit op het huid. Indien jou huid de kleurstoffen niet verdragen, kun je het beter niet gebruiken.

Kenmerken

Garnier Nutrisse haarverf  bevat een conditioner tegen geel-koper effect. Het is ammoniak vrij en te gebruiken op zowel  gekleurd als natuurlijk haar. Verder zorgen de voedingstoffen in het product dat uw haar zacht, glanzend en glad blijft.

Ook te koop via:

#4 SYOSS Color Oleo Intense

SYOSS color oleo intense haarverf behoort ook tot de top 5 beste haarverf producten. Het merk Syoss is volledig geschikt voor vrouwen en met de 4 actieve productlijnen voorziet Syoss in de behoeften van elke vrouw. Elke haartype komt aan zijn trekken en wel tegen betaalbare prijzen. Met Syoss producten bespaar je uitgaves aan een kapsalon, omdat hun producten gewoon thuis gebruikt kan kunnen worden.

Product informatie

De SYOSS color oleo intense is een permanente haarkleur. Permanente haar kleuren zijn kleuren die lang blijven in het haar. De vraag welke haarverf dekt het beste grijze haren? Is na het gebruik van deze haarverf eenvoudig te beantwoorden. Deze kleur gaat niet weg, ook al was je je haar meerdere keren met shampoo.  Op zich is dat niet slecht, want de meeste vrouwen kleuren het haar om tijdelijk een ander uitstraling te hebben. Ook mensen met grijze haren gebruiken een haarverf om de witte haren te camoufleren, wat helemaal prachtig is want op je oude dagen wil je er nog zelfverzekerd bij staan.

Deze haarverf staat te boeken als de beste haarverf grijsdekking. Syoss is gemaakt van natuurlijke oliën en is ammoniak vrij. Haar verven die gemaakt zijn met een olie basis zijn beter voor het haar omdat oliën het haar dieper binnen dringen waardoor de kleurpigmenten duidelijk zichtbaar worden en het haar zo een boost krijgt. Een langdurig kleurintensiteit en dat dit de beste haarverf grijsdekking is, is gegarandeerd.

De werking

Syoss is 100% ammoniak vrij, geschikt voor natuurlijk en gekleurd haar. Verder is dit product goed als een middel om grijze haren te bedekken en voelt het haar 50% sterker en kan een glans leveren tot 90%.

Ook te koop via:

#5 L’Oréal Paris Casting Crème

In de collectie van de top 5 beste haarverf producten komt de L’Oréal Paris Casting Crème ook voor. Dit product is een semipermanente haarkleur. Dat wil zeggen dat de kleur blijft aanhouden tot een bepaalde tijd. Meestal blijft een semipermanente haar kleur na 28 wasbeurten nog zichtbaar.

Product informatie

L’Oréal Paris Casting Crème is een duurzame kleuring crème. Het is namelijk een semipermanente kleur, goed voor beginners die willen experimenteren met haarkleur stoffen. Een semipermanente haarkleur kan 6-8 weken aanhouden daarna mag je weer opnieuw kleuren. De ammoniak vrije haarkleur van L’Oréal zorgt voor glanzende en zachte haar. Verder kan dit product gebruikt worden als dekking voor grijze haren, het zorgt voor een glossy glans resultaat. De essentiële voedingsstoffen helpen om diep te hydrateren waardoor het gewenste resultaat altijd behaald wordt.

Gebruiksaanwijzing

Zet de gehele inhoud van de tube kleurcrème over in de flacon met de ontwikkelcrème. Meng deze samen en breng het kleurmengsel aan op het haar met een kwast of de aanbrengflacon. Nadat je de het kleurenmengsel hebt aangebracht laat ze je  deze voor 20-30 minuten intrekken. Mensen die reeds gekleurde haar hadden kunnen het de vloeistof maar 15 minuten laten op het haar, daarna mag je het afwassen en het haar drogen.

Ook te koop via:

Best geteste haarverf producten

Een haarkleur kan zelf aangebracht worden of het kan door een haarstylist of haarstyliste aangebracht worden.  Er zijn 3 soorten haarkleuringen mogelijk namelijk: een tijdelijke haarkleuring, een permanente haarkleuring of een semipermanente haarkleuring. Tijdelijke haarkleuringen zijn kleurtjes die je eenvoudig kan weg wassen. Permanente haarkleuringen zijn kleurtjes die niet weg gewassen kunnen worden, dus deze blijven zolang jij dat wilt.

De semipermanente haar kleuringen kunnen pas na 5 of 6 was beurten uit het haar gaan. Voordat je een kleurtje aanbrengt in het haar moet je eerst nagaan of de haarkleur niet schadelijk is voor het haar. Niet alle kleuren, nog merken zijn goed voor het haar. Je kunt bijvoorbeeld een allergie oplopen als je hoofdhuid de stoffen niet kan verdragen. Ook kun je het haar ernstig beschadigen waardoor die kan afbreken of uitvallen.

3 tips waarop u moet letten bij aankoop van een haarverf

Het kleuren van het haar is een korte procedure. Het is binnen de kortste keren gedaan. Maar er zijn toch wat punten die u in acht moet nemen voordat u een haarkleur aanschaft.

Tip 1. Lees altijd wat er op de verpakking staat geschreven. Ga na welke ingrediënten voorkomen in het product. haarkleur.

Tip 2. Waarop je ook moet letten bij aanschaf van een haarkeur is het merk. Een onbekende merk raden wij u liever niet aan. Gebruik liever een merk die nogal bekend is.

Tip 3. Kies voor een natuurlijk haarkleur. Er zijn namelijk verschillende haarkleurtjes beschikbaar maar het beste is als u een haarkleur koopt die van plantaardige stoffen is gemaakt. Zo voorkomt u een beschadiging van het haar en een allergie

Tip 4. Bepaal de kleur die bij jou huidtype hoort. Een kleur welke samengaat met je huidskleur staat beter dan een gewoon, willekeurig random een kleur pakken.

Welke technieken zijn er om het haar te kleuren? Er zijn verschillende manieren om het haar te kleuren. Hieronder geven wij u een paar technieken die u mogelijk zou kunnen gebruiken bij het kleuren van het haar.  

Volledige haarkleuring Verdeel het haar in 3 tot 4 deeltjes en breng het dezelfde hoeveelheid haarkleur aan op de verdeling van het haar. Bij deze stijl begin je altijd de basis (de aanzet van het haar) te kleuren. Dit is nodig omdat wanneer u niet bij de aanzet begint, u later een mogelijke uitgroei van het haar kan overhouden.

Highlights

Highlighten is het blonderen van smalle reepjes van het haar. De technieken die je hiervoor kan gebruiken zijn: smalle reepjes van het haar nemen en dan met een kwast de het mengsel van kleur aanbrengen.  

Dip style

Bij deze haarstijl ga je de uiteinden van het haar kleuren. Dit doe je door je haar, dus de uiteinden te dompelen in de haarkleur. Dit is als je het zelf wilt doen. Wil je het professioneel hebben dan laat je het doen door een haarstylist

Soorten haarverf

Enorm veel mensen gebruiken tegenwoordig gebruik van haarverf. Toch hoor je regelmatig verhalen van dat er iets mis is gegaan, bij het verven van het haar. Vaak worden complicaties veroorzaakt, doordat er een haarverf van een lage kwaliteit is aangekocht, namelijk haarverf met ammoniak . Maar wat is nou de beste haarverf voor thuis? En wat zijn dan belangrijke punten om op te letten? Wij hebben alle belangrijke punten bij het kopen van een haar verf voor je op een rijtje gezet:  

Keuze uit verschillende beste professionele haarverf

Degene die een kleurtje in het haar wilt hebben kunnen gewoon bepalen welke kleur en welke merk ze graag willen. Er is geen standaardkleur of merk aanbevolen.

Haarkleur hersteld het haar

Mensen die een doffe of gebleekte haarkleur hebben kunnen het haar weer herstellen  door gewoon opnieuw een kleurtje aan het haar te geven.

Niet prijzig

Tegenwoordig zijn haarkleurtje helemaal niet prijzig. Voor 15 euro heb je al een perfecte kleurtje voor je haar gevonden.

Overal verkrijgbaar

Het maakt niet uit naar welke kleurtje je opzoek bent, of je nou een dame of heer bent, je kan bijna in elke winkel een haarverf kopen.  

Wat is de beste haarverf voor mij?

Haarverf is tegenwoordig niet meer weg te denken. Bij zowel mannen als vrouwen is dit spul erom bekend. Voor vrouwen is dit een perfecte middel om een ander look te hebben en er mooier uit te zien. Maar ook mannen gebruiken een haarkleurtje om met een trend mee te gaan. Er zijn verschillende haarkleurproducten die u kunt gebruiken maar welke precies bij je past bepaal je door je huidskleur. Je kiest een kleurtje die samengaat met jou huidskleur.

Een ander punt waarop u moet letten bij het kopen van een haarkleur is het merk en de ingrediënten waarvan het is gemaakt. Een haarkleur vervaardigd van natuurlijke en plantaardige producten is beter dan een chemisch verwerkte stof. Plantaardige haarproducten voeden het haar en zorgen dat het haar niet beschadigd word. Chemische producten daarentegen kunnen het haar wel beschadigen en als het lichaam de stoffen niet verdraagt kunt u een allergie oplopen.

Enkele manieren waarbij je het haar kan kleuren zijn: een volledige haarkleuring, Dip Style en highlights. Tegenwoordig kleuren de meeste mensen hun haar zelf. Een haarkleur is overal verkrijgbaar en binnen de kortste keren heeft men een andere haarkleur en een vernieuwde uitstraling. Haar verven zijn ideaal voor het creëren van een nieuwe look en een andere uitstraling, daarom is het ook belangrijk om kwaliteit te kiezen. Deze koopgids helpt u met het vinden van de beste haarverf van 2022.