Mascara

Opzoek naar de beste mascara? Wij hebben een selectie gemaakt die zowel budget vriendelijk is, als de juiste kwaliteit aanbied. In deze blog vertellen we je meer over de beste mascara in 2022, en ook wat te kiezen voor de beste waterproof mascara.

Laatste check op september 2021

#1 L’Oréal Paris Bambi Mascara

Volle wimpers geven een apart effect en trekken altijd wel de aandacht, dat kan je bereiken met deze L’oreal mascara. Ook is dit een van de beste waterproof mascara’s in 2022.

#2 L’Oréal Paris Extatic Mascara 

Met deze L’oreal mascara wordt de hoeveelheid evenredig verdeeld en ontstaan er geen klontjes. Mascara anno 2022 kan niet klonteren! Zorgt dat je prachtige volle wimpers krijgt.

#3 Maybelline Waterproof Mascara

Op zoek naar een waterproof mascara? Geeft een waterproof finish en volle wimpers, die de hele dag goed blijven. Professionele wimpers was nog nooit zo makkelijk.

Mascara is Anno 2022 niet meer weg te denken uit het make-up assortiment. Mascara wordt veelvuldig gebruikt en er zijn vele verschillende soorten mascara te vinden op de markt. Maar wat is nou de beste mascara 2022? En hoe vind je deze? Om antwoordt te geven op deze vraag hebben wij deze handige koopgids opgesteld waarin wij de top 5 beste mascara behandelen en uitlichten. Een goede mascara vinden is nog nooit zo eenvoudig geweest aan de hand van onze mascara review.

Beste Mascara 2022

[table id=19 responsive scroll /]

#1 L’Oréal Paris Bambi Eye by False Lash Beste Volume Mascara

Het is nu eenmaal bewezen en valt dat natuurlijk wel te begrijpen: volle wimpers geven een apart effect en trekken altijd wel de aandacht. Dat effect is nog erbij vrij eenvoudig te bereiken en is dat nog gemakkelijker, wanneer de L’Oréal Paris Bambi Eye by False Lash Mascara, voor een perfecte krul wordt gebruikt. De borstel beschikt over afwisselend korte en lange haren en zijn deze fijn uitgevoerd. Dit zorgt ervoor, dat de mascara door alle wimper haren heen aangebracht kan worden en geeft dat niet alleen het effect van volle wimpers, maar laat de borstel die ook nog lekker omhoog krullen.

De L’Oréal Paris Bambi Eye by False Lash Mascara voor een perfecte krul is zodanig samengesteld, dat de wimpers niet aan elkaar zullen vastplakken en er geen uitgedroogde klonters op het gezicht terecht zullen komen. Ook geschikt voor personen met gevoelige ogen hebben en zij die contactlenzen dragen. Dit is de beste volume mascara die beschikbaar is op de markt.

Ook te koop via:

#2 L’Oréal Paris Make-Up Designer Paradise Extatic Mascara Zonder Klontjes

Bij het aanbrengen van mascara speelt de borstel een belangrijke rol omdat die nu eenmaal alle wimper haren moet bereiken en de mascara evenredig moet verdelen. Bij de L’Oréal Paris Make-Up Designer Paradise Extatic Mascara is het niet alleen de borstel met fijne haartjes die daar voor zorg draagt, maar ook de mascara zelf. Die bevat namelijk Castor olie en dat heeft een verzorgend effect op de haren.

Zo blijven de wimpers langer hun vorm behouden en zien ze er altijd ook glanzend uit. Bij het uitdrogen is er geen sprake van klontjes en plakken de wimpers niet aan elkaar. Al na een applicatie is er sprake van volle wimpers en komt dat door de holle vezels van de borstel. Die nemen de L’oreal mascara namelijk op en geven bij het aanbrengen geleidelijk af. Ideaal voor zij die snel over volle wimpers willen beschikken en dat ook nog de hele dag door, ook is deze mascara zonder klontjes.

Ook te koop via:

#3 Maybelline Volum’Express Beste Waterproof Mascara

Het is wel een hele geruststelling wanneer het gezicht even nat wordt of je begint te zweten en je weet, dat er gelukkig gebruik is gemaakt van Maybelline Volum’Express Waterproof Mascara – The Rocket. Deze goede waterproof mascara is waterproof en de formule zorgt ervoor, dat de hele dag door, er sprake zal zijn van volle wimpers.

Dat is namelijk nog altijd het belangrijkst en zorgt de borstel met zachte haren voor het precies kunnen aanbrengen van de mascara, zelfs op de kleinste haren. Er zijn niet veel lagen nodig om de mascara volledig tot uiting te laten komen en zullen de haren nooit aan elkaar vastplakken.

Eenvoudig aan te brengen en is de blauwe verpakking wel apart te noemen. Na het drogen van Maybelline Volum’Express Waterproof Mascara – The Rocket, vallen er trouwens geen klonters op het gezicht. Deze mascara is de Beste Waterproof Mascara verkrijgbaar op de markt.

Ook te koop via:

#4 Maybelline Lash Sensational Mascara

Mascara zal nooit het gewenst effect bereiken wanneer het niet over alle wimperharen verspreidt kan worden. De borstel speelt dus een belangrijke rol en is er daarom veel zorg besteedt aan het ontwerp van de borstel van de Maybelline Lash Sensational Mascara. De vorm zorgt ervoor, dat zelfs de fijnste wimper haren van een laagje mascara worden voorzien en zijn het de buitenste borstelharen, die voor een mooie krullende vorm zorgen.

Dat staat nog altijd heel apart en zorgt de speciale formule ervoor, dat de wimpers niet aan elkaar zullen vastplakken en er bij het drogen geen klonters op het gezicht zullen komen. Wie naar meer volume zoekt, is het aanbrengen van meerdere lagen nodig. Zo zijn er een aantal effecten die er kunnen worden gecreëerd en biedt dat natuurlijk meer mogelijkheden, voor applicatie om mee naar het werk te gaan of gewoon een avondje stappen. De intens zwarte kleur zorgt voor wimpers die wel gelijk zullen opvallen.

Ook te koop via:

#5 L’Oréal Paris Telescopic Mascara

Het verlengen van de wimpers wordt nog altijd beschouwd als een fel begeerde schoonheidsideaal en is dat gelukkig wel binnen handbereik. De L’Oréal Paris Telescopic Mascara bevat micro vezels en kunnen die de haren tot wel 1.2 mm verlengen. Dat geeft bij iedereen wel een apart effect en kan de mascara met de telescopische borstel worden aangebracht.

Zo kunnen de contouren van de wimper haren exact worden gevolgd en worden er de mooiste effecten wel bereikt. Door middel van het aanbrengen van een aantal lagen, kunnen de wimpers dus flink worden verlengd. De L’Oréal Mascara – Extra Zwart, is met zorg samengesteld en wordt er zo voorkomen dat de wimpers aan elkaar zullen vastplakken.

Ook te koop via:

2023Best geteste mascara 2022

Mascara mag niet ontbreken binnen het assortiment aan make-up artikelen die men in huis heeft en kan al met een paar simpele applicaties, een totaal andere blik worden gecreerd. Daarin zijn er ook nog tal van variaties mogelijk en is de Maybelline Volum’Express Waterproof Mascara – The Rocket ook nog waterproof. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over het uitlopen alsgevolg van zweet of bij het nat worden van de ogen.

Om de wimpers krullend eruit te laten zien, kan de L’Oréal Paris Bambi Eye by False Lash Mascara – Zwart – 8,9 ml – Volume Mascara voor een Perfecte Krul worden gebruikt en zorgt de speciale borstel ervoor, dat alle haren bereikt kunnen worden.

Dat is ook het geval bij de Maybelline Lash Sensational Mascara – Intense Black – Zwart en kan middels het aanbrengen van meerdere lagen, een voller effect worden verkregen. Wie op een eenvoudige wijze wat lengte wil toevoegen aan de wimpers, kan de gebruiken en kunnen de wimpers dankzij de aanwezige microvezels worden verlengt.

Voor elk gebruik kan er dus altijd een goede mascara gevonden worden en zijn ze allemaal ook geschikt voor de gevoelige huid. In onze koopgids vind je zeer eenvoudig en snel de best mascara op de markt, van zowel 2022 als 2023. De beste mascara vinden is nog nooit zo eenvoudig geweest.

 

Beste Mascara Review

Met de juiste wimpers, of ten minste, die welke op maat aangepast zijn naar wens, is het duidelijk dat het uiterlijk een ware metamorfose ondergaat. Het is daarom wel leuk, dat er op hulp gerekend kan worden in de vorm van mascara en laat die zich ook nog verrassend eenvoudig aanbrengen. Zo een mascara laat de wimpers niet alleen donkerder eruitzien, maar zorgt de borstel ook voor mooie krullen. Dat wordt bereikt door de korte en lange haren van de borstel zelf en zorgen die er zo voor, dat alle wimpers meegenomen worden. Ook wordt de mascara zo gelijkmatig verspreidt.

Het is verder ook belangrijk, dat de wimpers niet aan elkaar zullen plakken en de mascara na het drogen, niet in klonters op het gezicht zal vallen. Deze eigenschappen van de mascara worden ook nog aangevuld door het voedend karakter en worden de wimpers zo nooit na verloop van tijd dunner of zullen ze uitvallen. Omdat de mascara nu eenmaal zo dichtbij de ogen wordt gebruikt, is het belangrijk, dat het veilig is voor het gebruik en ook personen die contactlenzen dragen, de mascara zonder problemen kunnen gebruiken.

Een goede mascara gebruiken draagt bij aan de veiligheid van het gebruik van mascara. In onze mascara review met koopgids vind je alle soorten goede mascara. Zo vind je bijvoorbeeld een goede waterproof mascara maar ook de beste mascara zonder klontjes en de beste volume mascara.