Anti-cellulite crème 

Opzoek naar de beste anti-cellulite crème? Wij hebben een selectie gemaakt die zowel budget vriendelijk is, als de juiste kwaliteit aanbied. In deze blog vertellen we je meer.

Laatste check op september 2021

#1 Hristina Anti-Cellulite

Houdt cellulite onder controle.

#2 Betan MediX CellulitiX

Na gebruik is cellulite niet meer zichtbaar.

#3 Orange Care 

Te gebruiken op verschillende plekken op het lichaam.

Een ieder wilt graag dat zijn of haar huid er elke dag weer stralend en gezond uitziet. Helaas zijn er heel wat factoren, zowel intern als extern, die ervoor zorgen dat je huid achteruitgaat, mits je daar wat aan doet. Heb je pech, dan kan je ook te maken krijgen met enkele lastige huidaandoeningen. Heel bekend en gevreesd (!) is cellulite. Deze aandoening wordt ook wel sinaasappelhuid genoemd en je herkent het aan de kenmerkende kuiltjes en bobbeltjes in de huid. Het goede nieuws is, dat je cellulite op een aantal manieren onder controle kan krijgen. Een van de meest eenvoudigste manieren is met behulp van een anti cellulite crème. Hoe cellulite precies ontstaat en wat een anti cellulite crème voor je kan betekenen, lees je in deze koopgids. Ook hebben we een top 5 van de beste anti cellulite crème van het moment voor je samengesteld.  

Beste Anti Cellulite Creme 2022

 

#1 Hristina Anti-Cellulite crème

Hristina anti cellulite crème is van het Bulgaars merk Hrisitina Cosmetics. Hristina Cosmetics is producent van cosmetische producten, waarbij alle producten zoveel als mogelijk met ingrediënten op natuurbasis worden bereidt. Dit geldt ook voor hun anti cellulite crème. Deze crème heeft een aantal functies, de combinatie zorgt er uiteindelijk voor dat cellulite onder controle wordt gehouden. Plekken op je lichaam, waar cellulite zichtbaar is, hebben meestal te maken met een slechte doorbloeding.

Hristina anti cellulite crème bevat caffeine op basis van Arabica koffiebonen, de ideale ingrediënt om metabolism en doorbloeding te stimuleren. Tekenen van cellulite worden hierdoor zichtbaar minder. Daarnaast zorgt caffeine ervoor dat je huid weer strakgetrokken wordt, bij cellulite verliest de huid namelijk haar structuur. Daarnaast heeft de Hristina anti cellulite crème een aantal stoffen, zoals vitamine E+A, shea butter en ananas olie extracten, allemaal ingredienten die de huid voeden, hydrateren en beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Met deze bescherming voorkom je cellulite.

De bedoeling is dat je Hristina anti cellulite crème regelmatig gebruikt, het liefst elke dag, gedurende 10 dagen. De crème breng je op een schone en droge huid aan. Belangrijk is ook dat je het goed inmasseert. Het resultaat is meestal al binnen 4 weken zichtbaar op plekken als de heupen, dijen en billen. Hrisitna anti cellulite crème is vrij van alcohol en geurstoffen. Eindelijk verlost zijn van die ontsierende sinaasappelhuid? Gebruik dan de Hristina anti cellulite crème en zorg ervoor dat je de factoren verantwoordelijk voor je cellulite, zoveel als mogelijk elimineert.

Ook te koop via:

#2 Betan MediX CellulitiX

De tweede anti cellulite crème heeft de afgelopen tijd een heleboel positieve reviews gekregen. CellulitiX is daarom ook een van de bestverkochte producten op dit gebied. CellulitiX wordt geproduceerd door Betan MediX, een Nederlands bedrijf waarvan gezegd wordt, dat de oprichter plastisch chirurg is. Bij het ontwikkelen van Betan MediX producten wordt er dus ook rekening gehouden met het stukje plastisch chirurgie. De crème is bedoeld voor vrouwen en kan op alle huidtypen gebruikt worden.

De bedoeling is, dat na het gebruik van CellulitiX, de tekenen van cellulite minder tot helemaal niet meer zichtbaar zijn. De ingrediënten in deze crème zorgen er namelijk voor, dat in de eerste plaats het aantal vetcellen onder je huid minder wordt. Verder zitten er ook stoffen zoals cafeïne in, die de huid strak trekken, zodat het zijn structuur niet verliest. Het effect zou je al binnen 2 weken na regelmatig gebruik moeten zien, terwijl complete verbetering van de huid na 6 weken optreedt.

Niet tevreden of is het resultaat gewoon uitgebleven bij jouw? Betan MediX werkt met een “30 dagen geld terug” garantie. Bij aankoop van de CellulitiX krijg je een massageborstel mee. Aangeraden wordt om deze borstel tijdens het aanbrengen van de crème te gebruiken, om de crème goed in te masseren in de huid. Dit verhoogt de kans op spoedig herstel. Al met al is de CellulitiX een prima product voor de vrouw die steeds geplaagd wordt door cellulite aan de benen en billen. Aangezien er een team van deskundigen achter de ontwikkeling van dit product heeft gestaan, kunnen we ervan op dat het gewoon erg goed is!

Ook te koop via:

#3 Orange Care Anti Cellulite Crème

Omdat de huidstructuur bij vrouwen net anders is, gevoeliger eigenlijk voor veranderingen in het onderhuids vetweefsel, hebben vooral vrouwen meer last van cellulite. Orange Care heeft haar producten daarom speciaal ontwikkeld voor de vrouw. Deze crème is te gebruiken op de billen, dijen en benen, plekken waar cellulite het vaakst voorkomt. De ingrediënten in de Orange Care Anti Cellulite crème hebben een aantal functies. Ten eerste wordt cellulite, na regelmatig gebruik, zichtbaar minder.

Ook zorgt de crème ervoor dat je huid strakker getrokken wordt, zodat de kans op cellulite minder wordt. Last van jeuk en irritatie en wil je je huid enigszins kalmeren? Met de Orange Care crème kan dat ook. Orange Care anti cellulitis creme bevat tevens geen minerale oliën en parabenen. Voor degenen met een gevoelige huid, is dit dus een ideaal product. Vanaf nu dus geen onaantrekkelijke sinaasappelhuid meer dankzij de Orange Care Cellulite Crème.

Ook te koop via:

#4 Bye Bye Cellulite

De vierde anti cellulite crème zegt maar al te duidelijk, wat het precies doet; weg met cellulite! Bye Bye Cellulite is afkomstig van bekende, Nederlandse productlijn Diet Couture. Diet Couture is gespecialiseerd in producten die helpen bij gezond afvallen. Kenmerkend voor de producten is daarom ook, dat ze met ingrediënten op natuurbasis bereid zijn, er zitten dus geen chemische stoffen in. Zo ook de Bye Bye cellulite crème. Deze crème heeft als hoofddoel de tekenen van cellulite binnen korte tijd te laten verdwijnen.

Er zitten bijvoorbeeld stoffen in die vet en vocht afbreken, zodat je huid weer strakgetrokken wordt. Ook wordt geholpen bij de afvoer van afvalstoffen uit het lichaam, een factor die kan bijdragen aan cellulite. Bye Bye Cellulite bevat tevens actieve ingrediënten zoals peper en cafeïne om de huid op de benen, heupen en billen een boost te geven. Tevens krijgt je huid een heerlijk fris gevoel door deze ingrediënten. Het mooiste aan deze crème is, dat het geen (schadelijk) chemische bestanddelen bevat. Voor personen die graag natuurproducten gebruiken of een gevoelige huid hebben, is Bye Bye Cellulite het product bij uitstek! Wacht dus niet langer, breng vandaag nog deze (of elke andere crème uit onze koopgids) in huis en reken voor altijd af met cellulite!

Ook te koop via:

#5 Aliver Anti Cellulite Crème

De allerlaatste anti – cellulitis creme werkt volgens het principe van vetcellen afname en het strak trekken van de huid. Dit zijn inderdaad ook manieren om cellulite te doen afnemen. Aliver anti cellulitis creme is een combinatie product van body scrub, vochtinbrenger en polisher. Na regelmatig gebruik van deze crème, die trouwens erg goed intrekt, kun je rekenen op een verbeterd metabolisme in combinatie met afname van vetcellen.

Je huid wordt hierdoor strakgetrokken, waardoor de tekenen van cellulite langzaamaan verdwijnen. De crème bevat voornamelijk olien en caffeine, ingredienten waarvan bewezen is dat ze effectief zijn bij het verminderen van cellulite. De Aliver crème is verder erg mild voor de huid en kan minstens 2 keren per dag gebruikt worden. Goed aan te brengen op de heupen, armen en andere delen van het lichaam, welke vaker te maken krijgen met cellulite. Een prima product voor wanneer je wilt afrekenen met de vervelende tekenen van cellulite, deze Aliver Anti Cellulite Crème.

Ook te koop via:

Wat is cellulite?

Cellulite is een huidaandoening veroorzaakt door het onderhuids vetweefsel. Het is totaal onschuldig, ongevaarlijk dus, maar kan voor flink wat ongemak zorgen. Iemand die last heeft van cellulite zal namelijk een heleboel kuiltjes en bobbeltjes krijgen, voornamelijk op de billen, benen en bovenarmen. De huid wordt op deze plekken wat grover, ongelijk en krijgt een sinaasappelachtige uiterlijk, vandaar ook de naam sinaasappelhuid.

Vrouwen krijgen in vergelijking met mannen, in meerdere mate te maken met cellulite. Alhoewel ongevaarlijk, is het geen mooi gezicht. Vrouwen die last hebben van cellulite voelen zich vaak onzeker om bijvoorbeeld in een bikini op het strand te lopen. Cellulite is goed onder controle te krijgen door een combinatie van een gezonde leefstijl, massages en een cellulitis creme.

Best geteste Anti Cellulites crèmes

Cellulite wordt vaak, onterecht verward met een andere aandoening, genaamd cellulitis. Cellulitis heeft echter niets te maken met de verandering van je huid, er is juist sprake van een bacteriële infectie in het onderhuids bindweefsel, terwijl cellulite te maken heeft met een vergroving van je huid, als gevolg van een verschuiving in het onderhuids vetweefsel. Om je te helpen met de keuze voor een goede anti cellulite creme, vind je op onze website de absolute Top Beste Anti Cellulite Creme  2022.

Oorzaken en symptomen cellulite

Wat er bij cellulite gebeurd, is dat het vet onder je huid van structuur verandert, waardoor het zijn balans verliest. Dit is ook zichtbaar op je huid zelf, deze wordt namelijk ruw en stug. Deze verandering in vetstructuur kan verschillende oorzaken hebben, waaronder een verdikking van de vetcellen, een ophoping van vocht en giftige stoffen uit de omgeving & uit je voedsel, verstoring in de hormoonbalans, onvoldoende lichaamsbeweging en erfelijkheid.

Het meest herkenbare symptoom van cellulite is de verandering in structuur van je huid; je krijgt een heleboel bultjes en bobbeltjes te zien, je huid voelt grof aan en ziet er ruw uit, ook al zit je in ontspannen houding. Wat je verder ook krijgt, is dat deze plekken van je huid, door verminderde bloedcirculatie, koud aanvoelen en bij zonnebaden minder snel bruin worden.

Cellulitus behandeling

Aangezien deze koopgids het specifiek heeft over het anti cellulite creme die werkt, is het belangrijk dat we eerst het volgende duidelijk maken: de behandeling van cellulite is mogelijk, maar daarvoor kan je niet op een crème alleen rekenen. Afhankelijk van de oorzaken en ernst van de aandoening, wordt een combinatie van gezond leven, massages en cremes aangeraden.

Hier moet je er dan rekening mee houden, dat resultaten pas na een tijdje goed zichtbaar zullen zijn. Daarnaast heb je nog de extreme behandelingen zoals lasertherapie, plastische chirurgie, liposuctions, enz. Het voordeel aan deze behandelingen is, dat je vrijwel gelijk resultaat ziet. De keerzijde hiervan is, dat zulke ingrepen behoorlijk duur zijn en success is niet gegarandeerd. De meest eenvoudige Cellulitus behandeling is het gebruiken van een goede cellulitus creme en een gezonde levensstijl.

Anti cellulite crème

Cellulite behandelen met een speciale crème, is een van de meest eenvoudigste en goedkope manieren. Maar wat is precies de functie van deze crème soorten? Cellulite heeft te maken met het verlies van de structuur van je huid. De meeste cremes proberen dit onder controle te krijgen, door je huid als het ware weer stevig te trekken. Het effect van een anti cellulite crème zie je meestal in het minder worden van de bultjes en kuiltjes. Behalve de effecten van cellulite zelf te reduceren, bevatten een heleboel van deze cremes ingredienten, die de triggers van cellulite vorming moeten tegengaan.

Belangrijk bij anti – cellulite cremes is, dat je geen wonder moet verwachten. Het is de bedoeling dat je met regelmatig gebruik van de crème in combinatie met gezond voedsel en voldoende beweging, cellulite onder controle kan krijgen. Dit kan natuurlijk pas, als externe factoren een rol spelen. Bij erfelijkheid is er helaas weinig aan te doen, behalve proberen de symptomen zo goed als mogelijk onder controle te krijgen.

Cellulitis creme review

Cellulite is niet prettig om te zien, maar als je daar onverhoopt toch mee te maken krijgt, is het belangrijk het zo goed als mogelijk te behandelen. Ga na of factoren als onvoldoende beweging en erfelijkheid een rol spelen en gebruik een goede anti cellulite crème. Een selectie van de bestverkopende 5 anti cellulite cremes krijg je in deze koopgids te zien.