Lippenstift

Opzoek naar de beste lippenstift? Wij hebben een selectie gemaakt die zowel budget vriendelijk is, als de juiste kwaliteit aanbied. In deze blog vertellen we je meer.

Laatste check op september 2021

#1 Maybelline Superstay Lippenstift

Deze matte lipstick is vloeibaar en biedt een longlasting effect. Maybelline 24 hour lipstick kleuren komen in een reeks om uit te kiezen.

#2 L’Oréal Paris Lippenstift

Gebruik gemaakt van Camillia en Jojoba olie en geeft een mooie glans.

#3 Maybelline Lippenbalsem

Biedt een beschermende en verzorgende laag voor de lippen.

Het is niet meer weg te denken uit het modebeeld en is de historie van lippenstift ver terug te voeren. Het is begrijpelijk, omdat met het aanbrengen van een kleur op de lippen, het uiterlijk drastisch wordt verandert en biedt de moderne lippenstift ook tal van andere voordelen. Zo bevat het hydraterende bestanddelen die de dunne huid van de lippen vochtig houden en voorkomen, dat ze na langdurig gebruik van de lippenstift, er uitgedroogd uit gaan zien. Dit wetende vraag je je vast af, welke de beste lippenstift is. Om een antwoord te geven op deze vraag en je te helpen met een keuze voor de beste lippenstift. Hebben wij een koopgids opgesteld met de top 5 beste lippenstift.

De Beste Lippenstift 2022

[table id=18 responsive scroll /]

 

#1 Maybelline Superstay Matte Ink Lippenstift

Het is voor een lipstick wel heel belangrijk, dat het niet gemakkelijk weg gesmeerd zal worden van de lippen en moet het zijn kleur daarbij ook behouden. Daarnaast moet zo een lipstick toch wel geen aanslag plegen op de nogal gevoelige huid van de lippen. Dit zijn allemaal wel strenge eisen waar een lipstick aan moet voldoen en is het daarom ook altijd een plezier om Maybelline Superstay Matte Ink Lippenstift te gebruiken. Deze matte lipstick is vloeibaar en moet dus met behulp van een speciale kwast worden aangebracht. Dat zorgt er ook voor, dat alle lijnen nauwkeurig getrokken kunnen worden. De Maybelline Superstay Matte Ink Lippenstift blijft tot wel 16 uur lang aan de lippen en kan altijd nog snel worden bijgewerkt.
Ook te koop via:

#2 L’Oréal Paris Make-Up Designer Color Riche Matte Lippenstift

Voor de lippen is het wel belangrijk dat ze er altijd goed verzorgt eruit zien en is het dan wel handig, wanneer je gebruik kan maken van een lippenstift die beschikt over speciale oliën om de lippen de hele dag door te verzorgen. Bij L’Oréal Paris Make-Up Designer Color Riche Matte Lippenstift, is er gebruik gemaakt van Camillia en Jojoba olie en zorgen zij ervoor dat de lippen er altijd glanzend uit zullen zien en niet makkelijk scheurtjes zullen vertonen. De lippenstift heeft een matte roze kleur en dat staat wel mooi bij de meeste personen. Omdat er gebruik is gemaakt van pure kleurpigmenten, heeft de kleur een intense kleur en zal dat de hele dag door ook zo blijven. Dankzij de aanwezige olie laat de L’Oréal Paris Make-Up Designer Color Riche Matte Lippenstift zich met alle gemak aanbrengen en vormt ook het verwijderen geen probleem.
Ook te koop via:

#3 Maybelline SuperStay 24H VerzorgendeLippenbalsem

Het is nu eenmaal onmisbaar dat de lippen er altijd wel verzorgt uit zullen zien en is het geen slecht idee om daarvoor Maybelline SuperStay 24H VerzorgendeLippenbalsem te gebruiken. Die is met zorg samengesteld en de lippen zijn dan ook goed beschermd tegen uitdroging en alle andere factoren die er nu van buitenaf op de lippen komen. Met deze lippenbalsem worden er de hele dag door een beschermende laag op de lippen geplaatst en zorgt het ook nog voor een glanzend uiterlijk. Dat straalt ook altijd, ondanks de eenvoud, een andere look uit. Het aanbrengen vindt eenvoudig plaats en neem je de Maybelline SuperStay 24H VerzorgendeLippenbalsem overal naartoe. Wie deze lippenbalsem wil gebruiken in combinatie met een lippenstift, kan dat doen in combinatie met de speciale SuperStay 24H lipsticks.
Ook te koop via:

#4 Maybelline Superstay 24H Lippenstift

Het valt wel gelijk op, wanneer er een lippenstift wordt gebruikt die niet alleen lang blijft zitten, maar ook nog de kleur blijft behouden. Bij Maybelline Superstay 24H Lippenstift wordt de kleur verkregen dankzij het gebruik van speciale pigmenten en dat is gelijk te merken aan de dieprode kleur. Dankzij de Micro-flex formule, wordt er een egale dekking bewerkstelligd en zorgt dit er ook voor, dat de lippenstift niet zal uitdrogen of schilferen. Ook houdt het de lippenstift stevig op zijn plaats en maakt het daarbij niet veel uit of je ermee zal gaan eten of drinken. Dankzij de speciale applicator, kan deze vloeibare lippenstift nauwkeurig aangebracht worden en biedt het de mogelijkheid, om er ook extra accenten mee te leggen. De Maybelline Superstay 24H Lippenstift, biedt naast een prachtige kleur, ook nog verzorging voor de lippen en zullen die ook na het verwijderen, er stralend uit.
Ook te koop via:

#5 L’Oréal Paris Color Riche Lippenstift

Apart van de kleur die de L’Oréal Paris Color Riche Lippenstift heeft, is het ook de wijze waarop het die uitstraalt. Dit apart effect wordt bereikt dankzij de intense kleurpigmenten en blijft de kleur zo de hele dag door even fris stralen. Dit stralend effect wordt ook bereikt door de voedende bestanddelen die zich in de lippenstift bevinden. Zo sla je wel twee vliegen in een klap en heeft het dagelijks gebruik van L’Oréal Paris Color Riche Lippenstift dus nooit een nadelig effect. De lippenstift laat zich met gemak gelijkmatig over de lippen aanbrengen en is het ook mogelijk om een kwast te gebruiken voor het accentueren. De satijnachtige uitstraling zorgt samen met de kleur voor een perfecte combinatie en is geschikt voor een brede doelgroep.
Ook te koop via:

Lippenstift best geteste

Aan keuze dus geen gebrek wanneer het erop aankomt om een lippenstift uit te kiezen en deze koopgids zorgt er zeker wel voor, dat er altijd wel een geschikte gevonden zal worden. Naast de kleur, is natuurlijk ook de verzorgende werking van belang. Speciaal daarvoor is er de Maybelline SuperStay 24H Verzorgende Lippenbalsem en zorgt deze ervoor, dat de lippen de hele dag door verzorgt uit zullen zien. Een combinatie lippenstift en verzorgende balsem, kan gevonden worden in de Maybelline Superstay 24H Lippenstift en L’Oréal Paris Make-Up Designer Color Riche Matte Lippenstift. Zo worden de lippen nooit belast door het langdurend gebruik. Ook bevatten ze voedende stoffen en zien de lippen ook na het verwijderen van de lippenstift, er stralend uit. Met de Maybelline Superstay Matte Ink Lippenstift , is het mogelijk om scherpe lijnen te trekken en blijft de lippenstift tot wel 16 uren op zijn plaats. Alle bovenstaande lippenstiften zijn ook geschikt voor personen met een gevoelige huid en zijn na gebruik eenvoudig te verwijderen.

Welke functies heeft de beste lippenstift?

Veel soorten lippenstift zorgen ook voor een voedende werking op de huid waardoor ze er stralend uitzien, ook na het verwijderen van de lippenstift. Voor het aanbrengen van zo een lippenstift kan er gebruik worden gemaakt van een speciale kwast wanneer het gaat om een lippenstift in vloeibare vorm. Zo is het mogelijk om veel effecten te creëren en zijn er natuurlijk ook de soorten die gewoon op de “ouderwetse” wijze aangebracht moeten worden. Dankzij het gebruik van speciale stoffen, wordt de lippenstift door de dag heen vochtig gehouden en blijft de kleur behouden door het gebruik van speciale pigmenten. Met het aanbrengen van een lippenstift wordt er dus een aanzet gegeven voor een goed verzorgt uiterlijk. Een goede lippenstift heeft dus niet alleen effect op uw lippen. Maar ook op de rest van uw gehele gezichtsaanzicht.