Beste Eyeliner 2020

Om het accent op de ogen te leggen, is het gebruik van een eyeliner onmisbaar en laten een paar simpele zwarte lijnen, al veel veranderen aan het aangezicht en de manier waarop de wereld wordt ingekeken. Het aanbrengen van zo een eyeliner gaat ook nog eenvoudig en wordt bij sommige soorten er gebruik gemaakt van een stiftpunt. Die brengt de eyeliner precies aan en gaat men zo niet gemakkelijk in de fout. Belangrijk is het daarom, om de hand waarmee zo een eyeliner wordt aangebracht, extra steun te bieden. Naast de stiftmodellen, is er ook eyeliner te krijgen die gewoon met een dunne kwast aangebracht dienen te worden. Zo een kwast biedt het voordeel, dat er naast het trekken van lijnen, er ook andere motieven op de oogleden en langs de wimperlijn te trekken. Aan variatie dus geen gebrek en moet die daarom wel zodanig samengesteld zijn, dat zelfs personen met een gevoelige huid of zij die contactlenzen dragen, veilig gebruik kunnen maken van een eyeliner.

NaamSubstantie WaterfastEffectMeer informatie
Maybelline Master Precise Liquid EyelinerVloeibaarJaMat
Rimmel London Exaggerate EyelinerGelNeeGlanzend
LOréal Paris Super Liner Perfect Slim EyelinerVloeibaarNeeMat
Rimmel London Glam'Eyes Professional EyelinerVloeibaarNeeGlanzend
Maybelline Curvitude EyelinerVloeibaarNeeMat

Maybelline Master Precise Liquid Eyeliner

Op het gebied van mode, is het kunnen aanbrengen van make-up belangrijk en mag een goede eyeliner daarbij niet ontbreken. De Maybelline Master Precise Liquid Eyeliner – Zwart laat zich met alle gemak aanbrengen en komt dat door de fijne punt van 0.4mm. deze maakt het trekken van de fijnste lijnen mogelijk en zorgt de speciale formule ervoor, dat de eyeliner altijd in staat is om scherpe lijnen te trekken, ook langs de oogleden. Het is belangrijk dat er bij het aanbrengen er gezocht wordt voor een stevige positie van de arm (linker of rechter) zodat alle lijnen haarfijn aangebracht kunnen worden. Gelijk wordt dan de diepzwarte kleur zichtbaar en levert dat altijd wel een prachtige aanblik. Het is ook belangrijk om te weten, dat het hier gaat om een waterproof eyeliner en krijg je zo geen last van vlekken. Maybelline Master Precise Liquid Eyeliner – Zwart is ook geschikt voor gevoelige ogen en kan gerust worden gebruikt door personen die contactlenzen dragen.

Rimmel London Exaggerate Eyeliner

Met een eyeliner kunnen er altijd nog speelse effecten rond de ogen worden gecreëerd en kan dat met behulp van het fijn kwastje dat met de Rimmel London Exaggerate Eyeliner – 001 Black wordt meegeleverd. Het aanbrengen wordt nog eenvoudiger gemaakt door de vloeibare eyeliner. Omdat het gaat om een eyeliner op waterbasis, vormt het verwijderen ook geen probleem. De zwarte kleur is nogal intens en zorgt het altijd voor bewonderende blikken. De eyeliner is dermatologisch getest en kunnen ook personen met een gevoelige huid er gebruik van maken. Het flesje kan bovendien overal naartoe meegenomen worden.

L’Oréal Paris Super Liner Perfect Slim Eyeliner

Op het gebied van make-up spullen waaronder eyeliners, is L’Oréal bepaald geen onbekende en onderscheiden hun producten zich door de wijze waarop ze ook aangebracht kunnen worden. Het gemak staat vooraan en is dat ook te zeggen van de L’Oréal Paris Super Liner Perfect Slim Eyeliner – Zwart. Voor het aanbrengen hoeft men niet meer met een kwast aan de slag, maar wordt de eyeliner met behulp van een stiftapplicator aangebracht. Zo kunnen alle lijnen keurig worden aangebracht en is er dus geen kans op morsen. Voor het beste resultaat dient de eyeliner met de punt naar beneden gehouden te worden bij het aanbrengen waardoor de kleur behouden blijft. Ideaal om me te nemen en zo altijd een eyeliner bij de hand te hebben die snel te plaatsen is. Ook geschikt voor het plaatsen van dikke lijnen en het creëren van speciale effecten.

Rimmel London Glam’Eyes Professional Eyeliner

Het aanbrengen van een eyeliner moet altijd wel zo snel als mogelijk plaats kunnen vinden en is het daarom zo belangrijk, dat de Rimmel London Glam’Eyes Professional Eyeliner – 001 Black Glamour over een dunne stiftpunt beschikt. Zo kunnen met het grootste gemak fijne lijnen worden aangebracht en zorgt de speciale formule ervoor, dat de eyeliner vloeibaar blijft en dus onder alle omstandigheden aan te brengen is. Door het gebruik van speciale pigmenten, wordt ere en intens zwarte kleur verkregen en valt dat gelijk op. de kleur blijft ook de hele dag door zo en bestaat er geen gevaar dat het zal gaan uitlopen, ook niet bij het per ongeluk vegen over de ogen. Uitgebreidt getest en daarom ook geschikt voor personen met een gevoelige huid of zij die contactlenzen dragen.

Maybelline Curvitude Eyeliner

Voor het precies kunnen volgen van de contouren van de ogen, is het handig wanneer er beschikt kan worden over een eyeliner waar de punt zich al onder een hoek bevindt. Dat is ook het geval bij de Maybelline Curvitude Eyeliner – 01 Black – Eyeliner en vormt het aanbrengen da nook geen probleem. Het belangrijkste daarbij is ook, dat de stiftpunt het aanbrengen in een vloeiende lijn mogelijk maakt en dat ook snel gebeurt is. De vloeibare eyeliner hecht zich meteen op de huid en zal dus niet uitlopen of per ongeluk weggeveegd kunnen worden. De intens zwarte kleur geeft de ogen meteen een andere blik en is de Maybelline Curvitude Eyeliner – 01 Black – Eyeliner dermatologisch getest. Ook geschikt dus voor personen met een gevoelige huid.