Eyeliner

Opzoek naar de beste eyeliner 2022? Wat is een goede eyeliner? Is dot hetzelfde als de beste oogpotlood? Wij hebben een selectie gemaakt die zowel budget vriendelijk is, als de juiste kwaliteit aanbied. In deze blog vertellen we je meer.

Laatste check op september 2021

#1 Maybelline Liquid Eyeliner

De 0.4mm punt van deze eyeliner maakt het aanbrengen van eyeliner gemakkelijk en perfect.

#2 Rimmel Eyeliner Op Waterbasis

Vloeibare eyeliner op waterbasis dat makkelijk aan te brengen is en ook makkelijk weg te vegen.

#3 L’Oréal Paris Slim Eyeliner

Deze stift applicator geeft keurige lijnen en maakt het aanbrengen van eyeliner stukken makkelijk.

De beste eyeliner vinden kan nogal ingewikkeld zijn. Sowieso is de eyeliner een ingewikkeld product. Het ene eyeliner product maakt het simpelweg een stuk eenvoudiger om de perfecte ooglook te creëren dan de ander. Om wat tijd te besparen in de ochtend door de beste eyeliner te gebruiken, waarmee je gemakkelijk de perfecte look kunt creëren. Hebben wij deze koopgids opgesteld met de beste eyeliner 2022.  

Beste Eyeliner 2022

[table id=21 responsive scroll /]

 

#1 Maybelline Master Precise Beste Liquid Eyeliner

Op het gebied van mode, is het kunnen aanbrengen van make-up belangrijk en mag een goede eyeliner daarbij niet ontbreken. De Maybelline Master Precise Liquid Eyeliner laat zich met alle gemak aanbrengen en dat komt door de fijne punt van 0.4 mm. Deze maakt het trekken van de fijnste lijnen mogelijk en de speciale formule zorgt ervoor dat de eyeliner altijd in staat is om scherpe lijnen te trekken, ook langs de oogleden.

Het is belangrijk dat er bij het aanbrengen gezocht wordt voor een stevige positie van de arm (linker of rechter), zodat alle lijnen haarfijn aangebracht kunnen worden. De diepzwarte kleur wordt dan gelijk zichtbaar en dat levert altijd wel een prachtige aanblik. Het is ook belangrijk om te weten, dat het hier gaat om een goede waterproof eyeliner en je krijgt zo geen last van vlekken. Maybelline Master Precise Beste Liquid Eyeliner is ook een geschikte eyeliner voor gevoelige ogen en kan gerust worden gebruikt door personen die contactlenzen dragen.

Ook te koop via:

#2 Rimmel London Exaggerate Eyeliner Op Waterbasis

Met een eyeliner kunnen er altijd nog speelse effecten rond de ogen worden gecreëerd en dat kan met behulp van het fijne kwastje dat met de Rimmel London Exaggerate Eyeliner wordt meegeleverd. Het aanbrengen wordt nog eenvoudiger gemaakt door de vloeibare eyeliner. Omdat het gaat om een goede eyeliner op waterbasis, vormt het verwijderen ook geen probleem.

De zwarte kleur is nogal intens en zorgt altijd voor bewonderende blikken. De eyeliner waterbasis is dermatologisch getest en kunnen ook personen met een gevoelige huid er gebruik van maken. Het flesje kan bovendien overal naartoe meegenomen worden. De Rimmel London Exaggerate Eyeliner Waterbasis, is volgens onze experts de beste waterproof eyeliner op de markt.

Ook te koop via:

#3 L’Oréal Paris Super Liner Perfect Slim Eyeliner

Op het gebied van make-up spullen waaronder eyeliners, is L’Oréal bepaald geen onbekende en onderscheiden hun producten zich door de wijze waarop ze ook aangebracht kunnen worden. Het gemak staat vooraan en dat is ook te zeggen van de L’Oréal Paris Super Liner Perfect Slim Eyeliner.

Voor het aanbrengen hoeft men niet meer met een kwast aan de slag, maar wordt de eyeliner met behulp van een stift applicator aangebracht. Zo kunnen alle lijnen keurig worden aangebracht en is er dus geen kans op morsen. Voor het beste resultaat dient de eyeliner met de punt naar beneden gehouden te worden bij het aanbrengen, waardoor de kleur behouden blijft.

Ideaal om mee te nemen en zo altijd een eyeliner bij de hand te hebben die snel te plaatsen is. Ook geschikt voor het plaatsen van dikke lijnen en het creëren van speciale effecten.

Ook te koop via:

#4 Rimmel London Glam’Eyes Professional Eyeliner

Het aanbrengen van een glanzende eyeliner moet altijd wel zo snel als mogelijk plaats kunnen vinden en is het daarom zo belangrijk, dat de Rimmel London Glam’Eyes Professional Glanzende Eyeliner over een dunne stiftpunt beschikt. Zo kunnen met het grootste gemak fijne lijnen worden aangebracht en zorgt de speciale formule ervoor, dat de eyeliner vloeibaar blijft en dus onder alle omstandigheden aan te brengen is.

Door het gebruik van speciale pigmenten, wordt er een intens zwarte kleur verkregen en valt dat gelijk op. De kleur blijft ook de hele dag door zo en bestaat er geen gevaar dat het zal gaan uitlopen, ook niet bij het per ongeluk vegen over de ogen. Uitgebreid getest en daarom ook geschikt voor personen met een gevoelige huid of zij die contactlenzen dragen.

Ook te koop via:

#5 Maybelline Curvitude Eyeliner

Voor het precies kunnen volgen van de contouren van de ogen, is het handig wanneer er beschikt kan worden over een eyeliner waar de punt zich al onder een hoek bevindt. Dat is ook het geval bij de Maybelline Curvitude Eyeliner Eyeliner en vormt het aanbrengen dan ook geen probleem.

Het belangrijkste daarbij is ook, dat de stiftpunt het aanbrengen in een vloeiende lijn mogelijk maakt en dat ook snel gebeurt is. De vloeibare eyeliner hecht zich meteen op de huid en zal dus niet uitlopen of per ongeluk weggeveegd kunnen worden. De intens zwarte kleur geeft de ogen meteen een andere blik en de Maybelline Curvitude Eyeliner Eyeliner is dermatologisch getest. Ook geschikt dus voor personen met een gevoelige huid.

Ook te koop via:

Gebruik van een goede eyeliner

Om het accent op de ogen te leggen, is het gebruik van een eyeliner onmisbaar en laten een paar simpele zwarte lijnen, al veel veranderen aan het aangezicht en de manier waarop de wereld wordt ingekeken.

Het aanbrengen van zo een eyeliner gaat ook nog eenvoudig en wordt bij sommige soorten er gebruik gemaakt van een stiftpunt. Die brengt de eyeliner precies aan en gaat men zo niet gemakkelijk in de fout.

Belangrijk is daarom, om de hand waarmee zo een eyeliner wordt aangebracht, extra steun te bieden. Naast de stiftmodellen, is er ook eyeliner te krijgen die gewoon met een dunne kwast worden aangebracht.

 

Eyeliner online kopen!

Via cosmeticareviews vindt je direct de beste eyeliner online. Met het gemak van online bestellen heb je deze binnen een paar dagen in huis. Wij zorgen ervoor dat de laatste eyeliners 2022 zijn vertegenwoordigd zodat je altijd de beste eyeliner hebt.

Hier vind vind je de beste eyeliner aanbiedingen. Met een eyeliner zorg je ervoor dat jouw ogen meer spreken.

Het is belangrijk altrijd de beste kwaliteit eyeliner te gebruiken zodat de gezondheid van je ogen wordt gewaarborgd.