Middel tegen aambeien

Heb jij veel last van aambeien? Er zijn verschillende middelen beschikbaar om aambeien te bestrijden. Daarnaast hebben we ook een aantal tips om het te verzachten met dagelijkse gewoontes of middelen. Lees verder in dit artikel en ontdek wat het beste middel tegen aambeien is in 2022.

Laatste check op januari 2021

#1 Hemoclin aambeien gel

#2 Hemoclin aambeien

#3 Gina Su – Crème

Een heel lastige en pijnlijke aandoening is aambeien, degene die aambeien hebben ondervinden veel ongemakken zoals jeuk, irritatie en gevoeligheid erdoor. De pijn bij stoelgang is soms onbeschrijflijk, maar hoe krijg je aambeien? Aambeien ontstaat door te hoge druk op en rondom de anus. Dit gebeurt als te hard perst bij je stoelgang, als je langdurige hoest hebt, ook langdurig zitten kan aambeien veroorzaken (denk aan een zittend beroep). Zwangere vrouwen krijgen ook vaak last ervan tijdens de zwangerschap of na de bevalling. Gelukkig zijn er middelen die alle ongemakken kunnen wegnemen en de pijn kunnen verlichten en doen verdwijnen. Lees verder voor meer informatie over drie middelen.

 

#1 Hemoclin aambeien gel

Heb je last van anale ongemakken en inwendige aambeien, waarbij je last krijgt va jeuk, irritatie en branderigheid? Dan is de HemoClin aan te bevelen voor de behandeling. Bij zwangerschap kan je te maken krijgen met aambeien of na de bevalling.

De HemoClin heeft een aantal voordelen zoals een heel snelle verkoelende en verlichtende werking, het zorgt ook voor verzorging voor de huid en zorgt ervoor dat de natuurlijke genezingsproces ondersteunt wordt. Deze gel is zodanig ontworpen zodat het snel, makkelijke en handig aan te brengen is. De ingrediënten zijn met zorg gekozen, 2QR, zorgt voor neutralisatie van de bacteriën en geeft verzorging aan de weefsels. Het heeft ook glijmiddel effect, waardoor de stoelgang vergemakkelijkt wordt.

Breng minimaal tweemaal per dag voldoende aan in en rondom de anus, gedurende een periode van twee weken of wanneer verlichting gewenst is. Regelmatige gebruik verhoogt de werkzaamheid.

Ook te koop via:

#2 Hemoclin aambeien

HemoClin-gel is een  middel tegen uitwendige aambeien en anale ongemakken, omdat het onmiddellijk irritatie, jeuk, stekend gevoel en gevoeligheid verlicht. Het voorkomt ook anale kloven en aambeien en herstelt de huid zodat deze op natuurlijke wijze kan genezen.

De voordelen van deze gel zijn, blokkering van schadelijke microben. Het verbetert het natuurlijke genezingsproces van uw lichaam en kalmeert snel het anale ongemak en de symptomen ervan, zoals jeuk, gevoeligheid en branderigheid. Het geeft frisheid aan het anale gebied en beschikt over een smerende werking.

 

Ook te koop via:

#3 Gina Su – Crème

De Gina Su is een zalf tegen aambeien die speciaal is ontworpen voor mensen met geïrriteerde en gevoelige huid rondom de anus. Het zorgt voor een frisse en aangename gevoel. Het is in principe een dagelijks lichaamsverzorgingsproduct die speciale zorg biedt aan het gebied rondom de anus.

De geirriteerde en gevoelige plekken op de huid worden droog gehouden door een beschermende laag gecreëerd door Shea butter en Jojoba olie. De kalmerende werking is te danken aan de botanische ingrediënten zoals, kamilleextract, hamamelis-extract en Aloe Vera.

Ook te koop via:

Best getest middel aambeien 2022

Aambeien is een heel lastige fenomeen, het zorgt voor veel ongemakken en pijn, vooral tijdens en na de stoelgang. Aambeien ontstaat veelal door te hard persen bij de stoelgang (bij constipatie dus), door regelmatig lang zitten (zittend beroep) en bij zwangerschap of bevalling.Het kan voor jeuk, irritatie, branderigheid en gevoeligheid van en rondom de anus zorgen. Door aambeien kan zitten ook moeilijk worden. Allemaal klachten die de dagelijks gang van je leven kunnen verstoren, gelukkig zijn er tegenwoordig middelen die deze ongemakken en pijnen kunnen wegnemen en voor verlichting kunnen zorgen. Wij hebben hierboven de beste middel tegen aambeien gekozen voor jou.

De Hemoclin komt in een verpakking met applicator of gewoon in tube, het werkt heel kalmerend en koelend voor de aangedane plekken. Met de applicator kan je het ook voor inwendige aambeien gebruiken, het biedt dan verlichting aan de inwendige pijn en dient gelijk als een glijmiddel bij de stoelgang. Gino Su is een tube die ook kalmerend werkt, het start ook de natuurlijke genezingsproces in. Hierdoor krijg je snel verlichting.

Tips voor aambeien

Aambeien zijn te voorkomen door optimaal en voldoende te drinken. Ook een vezelrijk voeding biedt een uitkomst tezamen met voldoende lichaamsbeweging. Dit alles zorgt ervoor dat je geen constipatie krijgt en daardoor niet hoeft te persen bij de stoelgang.

Ook gelijk naar toilet gaan als je aandrang voelt helpt. Kies een wc papier dat niet te ruw is, als je jeuk of irritatie hebt. Vermijd geparfumeerde natte doeken, deze kunnen meer irritatie en jeuk veroorzaken.

Als je een zittend beroep hebt, is het aan te bevelen om korte pauzes te nemen. Zit niet te lang achter elkaar, hierdoor kan de druk op de anus ontstaan die kan lijden tot aambeien. Zorg ervoor dat je van tijd tot tijd opstaat en even de benen strekt.