Middel tegen artrose

Heb jij veel last van artrose? Veel mensen hebben last van verschillende plekken met artrose; knie of artrose hand komt heel vaak voor. Soms hebben mensen last van stijfheid maar weten niet goed of het artrose is.

Wat is artose? Artrose is een vermindering in het kraakbeen waardoor stijfheid voorkomt en vaak pijn als gevolg.

Er zijn verschillende middelen beschikbaar om artrose te bestrijden. Daarnaast hebben we ook een aantal tips om het te verzachten met dagelijkse gewoontes of middelen en welke artrose behandeling werkt. Lees verder in dit artikel en ontdek wat het beste middel tegen artrose is in 2022.

Laatste check op oktober 2021

#1 RevaCirkel Capsules

#2 Infrarood enkele deken

Wat is artrose? Artrose is de naam die gegeven is aan het verschijnsel waarbij de kraakbeen even hard wordt als een gewricht. Een kraakbeen dient als flexibel stuk tussen twee gewrichten. Het zorgt ervoor dat je je gewrichten kan bewegen en het dient als een stootkussen. Wanneer kraakbeen hard wordt en er sprake is van artrose treed er vreselijk pijn op tijdens bewegingen. Artrose ontstaat vaak in de heupen, artrose knie en artrose hand, vooral bij opstaan kan er veel pijn ontstaan in de knie en heup. Voor de pijnverlichting artrose hebben wij de middel tegen artrose pijn beschreven hieronder.

 

#1 RevaCirkel Capsules

RevaCirkel capsules zijn gemaakt van curcuma, het is special gemaakt voor mensen die last hebben van artritis en artrose. In India wordt curcuma al eeuwen gebruikt in het dagelijks leven, het wordt ook in currymix gebruikt in Europa. Het heeft anti-ontsteking eigenschappen, die positief werken voor degene die artritis of artrose heeft.

Curcuma heeft een pijnverminderende en ontstekingsremmende werking voor mensen met artritis en artrose, de gebruik ervan moet wel in overleg met de huisarts gebeuren, als je ook andere medicamenten inneemt. Het kan een wisselwerking hebben met andere medicamenten, voor zwangeren is het verboden om het te gebruiken.

Boswelia is een kruid dat te vinden is in Egypte, het meest in Oost-Afrika en India. Het heeft eigenschappen die helpen tegen een heleboel klachten, in deze capsules zijn 65% extract van Boswellic zuren gebruikt. Mensen met artrose ondervinden minder pijn bij gebruik van de boswelia, het heeft een positief effect op ontstekingen en pijn.

Ook te koop via:

#2 Infrarood enkele deken

Een prima artrose behandeling als deken. Deze deken is een infrarood deken die is gemaakt tegen pijnklachten, mensen met reumatische klachten krijgen pijnverlichting door de infrarode straling. Ook mensen met fibromyalgie en gewrichtspijnen ervaren verlichting. De instelbare temperatuurregelaar zorgt ervoor dat de deken nooit te warm wordt, het heeft ook een timer van 90 minuten.

Deze deken is zodanig ontworpen dat de hele oppervlakte infrarode warmte uitstraalt, je hoeft niet te vrezen voor deelverwarming met deze deken. Je kan de deken op bed gebruiken of op een stoel, het is heel flexibel in gebruik, vooral voor de massage stoel is het heel geschikt. Deze deken biedt de volgende voordelen, het zorgt voor pijnverlichting, bevordert soepele spieren en gewrichten en de afvoer van afvalstoffen. Het ondersteunt het herstel van lichaamscellen, zorgt voor ontspanning en bevordert een goede nachtrust.

Ook te koop via:

Best getest middel artrose 2022

Als je ’s morgens wakker wordt en wil opstaan van je bed kan artrose voor een enorme pijn zorgen. Ook door de dag heen kan het voor pijn en ongemak zorgen,, denk aan de keren dat je gaat zitten en daarna opstaan.

Artrose vind zijn oorsprong in het hard worden van de kraakbeen, hierdoor ontstaat er wrijving erop door gewrichten. Dit veroorzaakt de pijn en een drukkend gevoel. Tegenwoordig zijn er gelukkig middelen die de pijn kunnen verlichten en je dagelijkse gang in het leven kunnen vergemakkelijken.

De RevaCirkel Capsules is geen nieuw middel tegen artrose, het is gemaakt van curcuma en boswelia. Dit zijn twee kruiden die al eeuwen in het Oosten worden gebruikt tegen pijn en ontstekingen. Voor degene die geen capsules prefereren hebben wij de Infrarood deken aanbevolen. Deze deken zorgt voor een significante pijnvermindering.

Artrose en middelen ertegen

Als je last hebt van artrose denk je vaak wat te doen tegen artrose, wij hebben drie middelen beschreven die de pijn kunnen verlichten. Naast deze drie middelen kan je ook zelf de pijn verlichten. Niets is vervelender dan artose knie of ergens anders. Het zorgt voor stijfheid en pijn, en kan de levenslust belemmeren. Gelukkig zijn er genoeg opties voor een artrose behandeling.

Door regelmatig te bewegen zorg je ervoor dat je gewrichten flexibel blijven. Het komt vaak voor dat de pijn erger wordt in koude weer of omgeving. Als je gaat slapen gebruik dan een deken die ervoor zorgt dat je niet koud wordt ’s avonds.

Als je overgewicht hebt, zal afvallen enorm helpen om de artrose knie pijn te verminderen. Verder kan je overwegen om een wandelstok te gebruiken, als je last hebt van artrose in de knie en heupen.