Middel tegen hoge bloeddruk

Heb jij veel last van hoge bloeddruk? Er zijn verschillende middelen beschikbaar om hoge bloeddruk te bestrijden. Daarnaast hebben we ook een aantal tips om het te verzachten met dagelijkse gewoontes of middelen. Lees verder in dit artikel over hoge bloeddruk symptomen, de oorzaken hoge bloeddruk en ontdek wat het beste middel tegen hoge bloeddruk is in 2022.

Laatste check op oktober 2021

#1 Pharmanord

#2 Bloeddruk ondersteuning

#3 VitaTabs

Een ieder heeft bloeddruk in het lichaam, dit zorgt ervoor dat het bloed wordt rondgepompt van het hart uit. Een normale bloeddruk voor een gemiddelde leeftijd is 120/80. Deze waarde kan door verschillende omstandigheden verhogen, denk hierbij aan stress, overgewicht, blokkades in de aderen, ouderdom en het kan ook voorkomen dat er geen aantoonbare oorzaak ten grondslag ligt. Een hoge bloeddruk kan voor hart en vaatziekten, nierfalen en andere orgaanfalen zorgen. Wij hebben drie middelen geselecteerd voor het bloeddruk verlagen.

 

#1 Pharmanord- Bio bloeddruk & kalium

De Bio-bloeddruk van PharmaNord zorgt ervoor dat je een goede bloeddruk hebt. Een goede bloeddruk zorgt ervoor dat de lichaam geen gezondheidsproblemen ontwikkeld. De Bio-bloeddruk tabletten werken gunstig voor hart en bloedvaten, het geeft ook een energie-boost na de inname. En helpt hoge bloeddruk symptomen te bestrijden. Je zal merken dat je energieker wordt nadat je een tablet hebt ingenomen en je de hoge bloeddruk verlagen.

De tabletten van PharmaNord bevatten verschillende bestanddelen zoals, co-enzym Q10, pycogenol en vitamine. Deze zorgen allemaal voor een optimale bloeddruk, de aanbevolen hoeveelheid is twee tabletten per dag. Deze kan je bij voorkeur met of na een maaltijd innemen. Als je twijfels hebt, is het altijd goed om eerst de arts te raadplegen.

Ook te koop via:

#2 Bloeddruk ondersteuning

Heeft u vragen over uw bloeddruk, uw nuchtere insulinespiegels of zelfs over uw groeiende taille? Naarmate je ouder wordt of begint aan te komen, ga je vaak door het leven zonder te beseffen dat je bloeddruk kan worden beïnvloed. De oorzaken hoge bloeddruk zijn al gauw ouder worden, en de levensstijl.

Omdat deze capsules een hoge concentratie aan bioctieve polyfenolen of krachtige antioxidanten bevat, kan een speciaal mengsel genaamd druivenpittenextract (GSE) nuttig zijn om de gezonde bloeddruk al binnen het normale bereik te houden en helpen de bloeddruk verlagen. Naast het helpen ondersteunen van jouw bloeddruk, kan GSE ook helpen bij het ondersteunen van gezonde vaatverwijding en doorbloeding van uw lichaam.

Ook te koop via:

#3 VitaTabs Bloeddruk Support, homeopathisch middel

De Vitatabs capsules zijn speciaal ontwikkeld om de bloeddruk op een gezonde en normale peil te houden. Het is samengesteld uit natuurlijk kruiden en vitaminen die allemaal een positief effect hebben op het hart en bloedvaten. Deze capsules zorgen voor gezonde bloeddruk, hart en bloedvaten en een optimale bloedcirculatie. Dit is een homeopathisch middel tegen hoge bloeddruk. Weet wat de hoge bloeddruk symptomen zijn, en ga deze direct tegen.

De Vitatabs capsules is een voedingssuplement die niet als vervanging van een gevarieerde voeding dient. Voor een gezonde bloeddruk, is een gezonde eetpatroon ook belangrijk. Deze capsules zijn niet voor kinderen jonger dan 18 jaar, of voor zwangeren en borstvoeding gevende (die moeten eerst toestemming van de huisarts). Belangrijk om te weten is dat dit product is geproduceerd op een plek waar ook melk, soja, tarwe, ei, pinda’s, noten, vis en schaaldieren wordt verwerkt.

Ook te koop via:

Best getest middel hoge bloeddruk 2022

Een hoge bloeddruk kan heel veel schade richten aan je lichaam en organen. Denk hierbij een hart en vaatziekten, het kan ook lieden tot nierfalen en andere organen kunnen ook lijden eronder. Verder kan je lichaam heel erg vermoeid raken door een hoge bloeddruk, kan je hoofdpijn, een gespannen gevoel in de hoofd en vocht vasthouden.

Al met al is een hoge bloeddruk een negatief nieuws voor je gezondheid en hoe eerder je begint met de behandeling hoe beter voor jou. Je huisarts kan verschillende tabletten voor je uitschrijven, wij hebben een selectie van drie middelen beschreven.

De PharmaNord tabletten zijn kalium tabletten die ervoor zorgen dat de bloeddruk optimaal blijft. De Bloeddruk ondersteuning en Vitatabs zijn beide capsules die ervoor zorgen dat je bloeddruk op peil blijft en j bloedvaten gezond blijven.

Tips voor hoge bloeddruk

Een hoge bloeddruk kan vaak geen onderliggende oorzaak hebben en gewoon uit het niets ontstaan. Vele keren heeft het wel een oorzaak, waaraan het is gerelateerd.

Vaak zijn oorzaken hoge bloeddruk stress. Stress is een onderschatte oorzaak bij hoge bloeddruk en wordt ook wel een “silent killer” genoemd. Door stress kan je bloeddruk zo ver stijgen dat het een aanval of blijvende schade veroorzaakt. Daarom is het altijd goed om bij hoofdpijn en spanning in de hoofd, wanneer je gestrest bent, je bloeddruk te checken om ernstige gevolgen te voorkomen. Het is een alternatief middel tegen hoge bloeddruk of zeg maar een voorkomend middel.

De homeopatische middelen tegen hoge bloeddruk dat heel snel en effectief helpt bij bloeddruk is komkommer sap. En dan hebben we het niet over karton of pakjes sap. Gewoon komkommer van de supermarkt of groente markt, wassen en zonder te schillen in de blender doen. Na het blenden het mengsel door een zeef doen en precies zo drinken. Het is bijna smaakloos, maar het werkt uitstekend en snel. Komkommer om de bloeddruk verlagen. Leer hoge bloeddruk symptomen herkennen want het kan je leven redden.