Beste middel tegen hoofdluis

Heb jij veel last van hoofdluis? Dit kan een hoop schaamte opwekken, maar niet getreurd! Het tegen gaan van luis is erg simpel, zo bespreken we hier de beste middel tegen luizen. Er zijn verschillende middelen beschikbaar om hoofdluizen te bestrijden, zo hebben we hier de beste shampoo tegen luizen. Daarnaast hebben we ook een aantal tips om het te verzachten met dagelijkse gewoontes of middelen. Lees verder in dit artikel en ontdek wat het beste middel tegen hoofdluis is in 2022.

Laatste check op oktober 2021

#1 NOVOKID set

Verwijdert luizen in 10 minuten

#2 Kriebeldiertjes 2 in 1

 

Shampoo tegen hoofdluizen.

#3 Robi Comb Pro

Kam voor hoofdluizen.

Een ieder heeft ooit eens te maken gehad met hoofdluizen, je hoeft niet zelf last te hebben ervan. Je kinderen kunnen het oplopen en waarschijnlijk ben je opzoek naar een middel voor het bestrijden van hoofdluizen, een effectief middel tegen luizen. In deze koopgids geven wij informatie over 3 producten die je kan gebruik om hoofdluizen te bestrijden. Hoofdluizen huizen vaak in vochtige en warme plekken op de hoofdhuid. Hoofdluizen zijn niet echt schadelijk voor de gezondheid, maar het is een vervelend fenomeen, die heel veel ongemak kan veroorzaken voor je kind. Lees verder voor een oplossing voor dit probleem met het beste middel tegen luizen.

 

#1 NOVOKID hoofdluis behandelset

Als je opzoek bent naar een natuurlijke hoofdluis behandelmethode dan is de NOVOKID voor jou. Met de NOVOKID verwijder je binnen 10 minuten alle hoofdluizen. Het is dan ook een zeer veel gebruikt middel voor kinderen, wanneer de ouders op zoek zijn naar het beste middel tegen luizen. Het gebruikt een mix die de luchtwegen van luizen en neten afsluit. Het komt met behandelcapsules die uit 10% rozemarijn en 90% natuurlijke azijnzuur bestaat. Door dit mengsel te bestuiven met de set (luchtverstuiver) en in hoofdkap te blazen, blokkeer je de luchtwegen van de luizen. 

Deze set bevat geen chemische middelen of siliconen, voor de beste resultaat moet je behandeling toepassen op droog en schoon haar. Na de behandeling hoef je de haren niet uit te wassen, je moet het haar wel uitkammen met de meegeleverde luizenkam om de behandeling te voltooien. De NOVOKID kan je voor 4 behandelingen gebruiken, voor een effectieve behandeling moet je de behandeling om de 7 dagen herhalen.

 

Ook te koop via:

 #2 Kriebeldiertjes 2 in 1 beste shampoo tegen luizen

Met deze anti-kriebel shampoo zorg je ervoor dat hoofdluizen en neten die voor zoveel ongemak zorgen behoren tot het verleden. De beste shampoo tegen luizen Kriebeldiertjes Shampoo is gemaakt met oog op vriendelijkheid voor kinderen, het is helemaal niet prikkelend en het ruikt heel fris. Hierdoor kan je de shampoo ook dagelijks gebruiken, en is het de beste product tegen luizen om dagelijks te gebruiken.

Het beste is om deze shampoo als de waskam methode te gebruiken. Hierbij maak je het haar nat en masseer de shampoo goed tot bij de haarwortels. Laat de beste shampoo tegen luizen
Kriebeldiertjes 2 in 1 Shampoo 5 tot 10 minuten inwerken, spoel NIET uit, kam het haar, centimeter voor centimeter zeer goed door met een luizenkam. Je zal zien dat de luizen en neten achterblijven op de kam, daarom moet de kam geregeld afvegen. Doe dit het liefst op een stuk wit keuken papier, hierop zie je gelijk hoeveel luizen en neten worden uitgekamd. Deze methoden kan je tenminste 5 tot 7 dagen toepassen. Hierdoor weet je zeker dat alle kriebeldiertjes zijn verdreven. Ben je op zoek naar de beste luizenmiddel? Zoek niet verder.

 

Ook te koop via:

#3 Robi Comb Pro Luizenkam

Met de Robi Comb kan je snel en eenvoudig door droog haar kammen om luizen te doden. Volgens de Universiteit van Cambridge is het een klinisch bewezen product, het is helemaal veilig voor kinderen. Met 1 kam kan je het hele gezin behandelen, je kan hiermee ook makkelijk nagaan als er hoofdluizen zijn of niet.

Dit beste luizenmiddel heeft de volgende eigenschappen, het kan hoofdluizen opsporen en doden, bij zowel volwassenen als kinderen. Als je twijfelt over hoofdluizen kan je met de Robi Comb makkelijk checken of wel of geen sprake is van hoofdluizen. Deze kam werkt met 1 standaard AA-batterij.

Je hebt de volgende voordelen aan de Robi Comb, het is veilig voor kinderen en bevat geen chemische stoffen. Het is een eenmalige investering voor eindeloos gebruik voor de hele gezin, je hoeft niet steeds weer shampoos te gaan kopen. Verder is het heel makkelijk in gebruik en tijdbesparend. Voor het gebruik kan je de haren eerst goed uitkammen of borstelen, hierna kan je deze elektrische kam gebruiken. Je kan beginnen op stand 2, door de stroom tussen de tandjes gaan luizen die in contact komen met de kam gelijk dood. 

 

Ook te koop via:

Beste luizenmiddel 2022

Hoofdluizen zijn echt vervelend en veroorzaken veel ongemak. Kinderen kunnen hun hoofdhuid eruit krabben als ze last hebben. Heb jij te maken met dit fenomeen dan is deze koopgids de oplossing voor je. Als je denk aan welk middel tegen hoofdluis, en als je een shampoo prefereert dan is de Kriebeldiertjes aan te bevelen. Als je niet echt een shampoo persoon bent dan bevelen wij de NOVOKID hoofdluis behandelset aan.

Dit is ook een goed middel tegen hoofdluis. Hiermee heb je binnen 10 minuten je kind verholpen van hoofdluizen. Je kan het echter alleen voor 4 behandelingen gebruiken. Als je iets wil dat je langdurig kan gebruiken, zodat je niet druk hoeft te maken over last minute inkopen, dan is de Robi Comb de beste middel tegen hoofdluis. Het is een eenmalige investering en je kan het eindeloos gebruiken, enigste wat je moet hebben zijn batterijen.

Hoofdluizen oplopen en tips

Hoofdluis is een parasiet die van mens naar mens wordt overgedragen, het overleeft in behaarde en warme plekken. Een volwassen haarluis legt 5 tot 6 eitjes per dag, deze netels breken na 7 tot 10 dagen open en dan heb je baby hoofdluizen. Deze hoofdluizen nemen weer 7 tot 10 dagen om volwassen te worden en eitjes te leggen.

Dus hoe eerder je ingrijpt bij hoofdluizen hoe beter, als je kind klaagt over jeuk aan de hoofdhuid, is het aangeraden zo snel mogelijk te checken als het hoofdluizen gaat. Hoe eerder je begint met de bestrijding hoe beter natuurlijk. Hoofdluizen zijn niet schadelijk voor de gezondheid, maar het kan heel vervelend zijn en heel veel ongemak veroorzaken.