Middel tegen hooikoorts

Heb jij veel last van hooikoorts? Er zijn verschillende middelen beschikbaar om hooikoorts te bestrijden. Daarnaast hebben we ook een aantal tips om het te verzachten met dagelijkse gewoontes of middelen. Lees verder in dit artikel en ontdek wat het beste middel tegen hooikoorts is in 2022.

Laatste check op januari 2021

#1 Optrex ActiMist 2in1

#2 Prevalin Direct Plus 

#3 Prevalin Spray Direct

Hooikoorts is niets ander dan een allergie die mensen hebben tegen gras, boom- en graspollen. Hierdoor lopen ze een loopneus en tranende en rode ogen op. Het kan heel vervelend zijn om een verstopte en loopneus te hebben, vooral in de zomer hebben mensen heel vaak last hiervan. Deze allergie wordt hooikoorts genoemd in volksmond, in de medische wereld heet het allergische rhinitis. De klachten komen heel erg overeen met verkoudheidsklachten, de klachten kunnen soms weken aanhouden. Wij hebben daarom hooikoorts middeleen geselecteerd die kunnen helpen om hooikoorts te behandelen. Lees verder voor meer informatie.

 

#1 Optrex ActiMist 2in1

Optrex ActiMist 2in1 is een oogspray, die speciaal is gemaakt om de beschermende laag van de traanvocht te herstellen. Deze kan door pollenallergie of verschillende omgevingsfactoren verstoort worden. Het is door middel van klinische testen aangetoond dat deze spray jeuk aan en rondom de ogen significant vermindert.

Deze oogspray is super makkelijk te gebruiken, zodra jij het nodig vind kan je het spuiten op gesloten oogleden. Dit zorgt voor een koelend en kalmerend effect, het biedt onmiddelijke verlichting en de werking tot tenminste vier uren. Er is bij het ontwerp ook rekening gehouden met de geliefde make-up voor vrouwen, het laat je make-up namelijk niet uitlopen of smeren en je kan het ook bij contactlenzen gebruiken.

Ook te koop via:

#2 Prevalin Direct Plus 

Heb je heel veel last van jeuk aan de ogen en niesbuien, die worden veroorzaakt door hooikoorts? Dan is Prevalin Direct het juiste middel om verlichting te krijgen. De gevoeligheid voor allergenen wordt vermindert door Prevalin, het werkt zeer effectief na drie minuten van gebruik.

De Prevalin heeft een actieve werking op plekken waar allergenen voor allergische reacties zorgen, zoals de neusslijmvlies. De formule van Prevalin is heel uniek en het zorgt ervoor dat de neus vrij van pollen wordt en het vormt een micro-gel barrière voor de neusslijmvlies die ondoordringbaar is. Dit product maakt je niet slaperig, je kan het ook gebruiken als je een auto bestuurd.

Zodra je een allergische reactie voelt opkomen kan je deze medicijnen tegen hooikoorts gebruiken, het is bedoeld voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. Je kan het 1 tot 2 keer per keer verstuiven in elke neusgat. Je kan het 2 tot 3 keer dag gebruiken, voor het gebruik moet het omschudden. Hierdoor verandert het in een vloeistof dat makkelijk te verstuiven is.

Ook te koop via:

#3 Prevalin Spray Direct

Prevalin Spray is een hooikoortsbehandeling die een klinisch is bewezen middel is,  die het hooikoorts en andere veel voorkomende allergieën verlicht. Onmiddellijke actie. Antihistamine en vrij van stereoïden. Prevalin verlicht de symptomen van hooikoorts in neus en ogen zonder bijwerkingen te veroorzaken. Eenmaal geschud wordt Prevalin een vloeistof die gemakkelijk in de neus kan worden gespoten.

Vervolgens vormt het een stabiele en ondoordringbare microgelbarrière die de allergenen blokkeert om het neusslijmvlies te irriteren en symptomen te veroorzaken. Prevalin stimuleert ook de verwijdering van stuifmeel uit het lichaam. Het kan worden gebruikt door kinderen vanaf 6 jaar, zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en atleten.

Prevalin werkt binnen 3 minuten. Gebruik bij het begin van een allergische reactie 2-3 keer per dag (werkt tot 6 uur) . Schud krachtig 4 keer rechtop en 4 keer ondersteboven voor gebruik. Vul de pomp voor het eerste gebruik en breng 1 tot 2 verstuivingen aan in elk neusgat. 

Ook te koop via:

Best getest middel hooikoorts 2022

Hooikoorts ontstaat als allergische reactie op pollen, gras- en boompollen. Het kan een loopneus, niesbuien, rode en tranende ogen veroorzaken. Deze klachten kunnen heel vervelend zijn en voor veel ongemakken zorgen. Vaak genoeg gaan mensen die een allergie hebben niet uit huis om te voorkomen dat ze hooikoorts krijgen. Het plaats een domper op de buitenshuis activiteiten.

Daarom hebben wij de beste middel tegen hooikoorts geselecteerd die verlichting kunnen bieden aan jou en ervoor kunnen zorgen dat jij ook volop kan genieten van buitenshuis activiteiten. De Optrex is speciaal geselecteerd voor de mensen die last krijgen van jeukende en tranende ogen. Het zorgt ervoor dat je allergie binnen drie minuten na aanbrengen verdwijnt. Zelfs de vrouwen met make-up kunnen het gebruiken, het ruïneert je make-up niet.

Voor degene die last hebben van loopneus en niesbuien kunnen de Prevalin gebruiken, het werkt heel snel en is te gebruiken vanaf de leeftijd van 12 jaar. Wij hebben twee varianten van Prevalin geselecteerd, de ene is ook veilig voor zwangere vrouwen en kinderen vanaf 6 jaar.

Tips om hooikoorts binnenshuis te voorkomen

Als je graag wil deelnemen aan buitenshuis activiteiten dan hebben wij drie producten geselecteerd die jou kunnen beschermen tegen hooikoorts. Maar ook binnenshuis kan je last krijgen van allergische reactie, pollen kunnen namelijk in de zomer makkelijk door wind worden meegenomen en verspreid worden.

Zorg dus ervoor dat je binnenshuis je meubilair vaker afstoft en droog geen kleren buiten. Pollen kunnen makkelijk gaan plakken aan ze en jou hinderen. Hou je ramen zoveel mogelijk gesloten bij sterke winden, vooral van slaapkamers.

Als je buiten bent geweest, is het aan te raden om je kleren niet in je slaapkamer uit te doen. Was je haar ook als je van buiten komt om de stuifmeelkorrels eruit te halen. Kies kamerplanten met zorg uit, je kan namelijk allergisch zijn tegen bepaalde planten.