Middel tegen koortslip

Heb jij veel last van koortslip? Er zijn verschillende middelen beschikbaar om koortslip te bestrijden. Daarnaast hebben we ook een aantal tips om het te verzachten met dagelijkse gewoontes of middelen. Lees verder in dit artikel en ontdek wat het beste middel tegen koortslip is in 2022.

Laatste check op januari 2021

#1 Herpotherm

#2 Koortslip Formula

#3 Zovirax Koortslip zalf

De virus Herpes simplex veroorzaakt de koortslip, hierbij ontstaan er blaasjes op de lippen en de buitenkant van de mond. Deze virus kan eigenlijk overal op de lichaam blaasjes veroorzaken, maar de meest voorkomende plek zijn de mond en de lippen, vandaar dat het koortslip wordt genoemd. Deze blaasjes barsten open en blijven bijna een hele week tot anderhalve week vochtig en pijnlijk. De virus kan zich ook verder verspreiden naar de ogen en blindheid veroorzaken in ernstige gevallen. Wij hebben drie middelen geselecteerd om jou te helpen met een koortslip behandelen , blijf verder lezen voor meer informatie.

 

#1 Herpotherm koortslip behandelpen

Heb je last van koortslip dan is de Herpotherm de middel voor jou om het te behandelen, de Herpotherm gaat de eerste koortslip symptomen tegen. Symptomen zoals tintelingen, jeuk, branding of spanning of trekkend gevoel. Zodra je merkt dat je koortslip hebt, kan je beginnen met het gebruik van dit apparaat. Hoe eerder je begint hoe minder blaasjes en ongemakken jij krijgt, de koortslip zal ook sneller genezen.

De Hermotherm pen werkt op batterijen, die wordt meegeleverd en meegaat tot 300 behandelingen. Na gebruik van het apparaat, moet je de oppervlakte dat in contact is gekomen met het geïnfecteerd gedeelte desinfecteren. Dit om verspreiding van de virus te voorkomen.

Voor gebruik kan je de pen plaatsen op de geïnfecteerde plek en aanmaken, het zal snel stijgen in temperatuur (ca. 51°C), hoe de pen nog ongeveer drie seconden aan op de plek. Na de behandeling zal het zelf met een geluidsignaal aangeven dat de behandeling is afgelopen.

Ook te koop via:

#2 Tincotheek Koortslip Formula

De Tincotheek koortslip formula is gebaseerd op een formule uit de Chinese geneeskunde en is heel effectief in het behandelen en genezen van koortslip. De formule is samengesteld uit een mix van kruiden en voorkomt branderig gevoel, elimineert toxines, werkt stagnatie in de genezing tegen. Voor effectieve resultaten moet je 15 druppels in warm water oplossen en driemaal daags innemen. Je gaat heel snel verbetering zien.

Ook te koop via:

#3 Zovirax Koortslip zalf 

De koortslip ontstaat als gevolg van een virus, de Zovirax is speciaal gemaakt om de virus tegen te werken en de koortslip te behandelen. De Aciclovir in de formule zorgt ervoor dat de besmetting vermindert en geneest. Je kan de koortslip zalf beginnen te gebruiken, zodra je tintelingen, branding en jeuk voelt, hoe eerder je begint hoe sneller de koortslip geneest. Dit is een van de bekendste en meest effectieve manier van koortslip behandelen.

Door snel te beginnen met de behandeling met de koortslip zalf kan je veel rode vlekken en blaasjes voorkomen en ook al is de koortslip ver gevorderd, deze koortslip  versnelt de genezingsproces. De koortslip creme kan je vier tot vijf keer per dag insmeren.

Ook te koop via:

Best getest middel tegen koortslip 2022

Koortslip kan heel veel ongemak en pijn veroorzaken, de blaasjes die ontstaan kunnen een week tot anderhalve week vochtig blijven. Ze veroorzaken jeuk, branderigheid en irritatie en pijn, vooral de mensen die het voor het eerst hebben krijgen veel ongemakken. Ze kunnen ook hoofdpijn, spierpijnen en keelpijn en koorts krijgen.

Het kan 2 tot 4 weken duren voordat een koortslip helemaal genezen is, gedurende deze tijd blijft het besmettelijk. Een koortslip behandelen zorgt voor veel minder ongemak en blaasjes zorgen. De middelen tegen koortslip die wij hebben geselecteerd zorgen voor een snelle behandeling en homeopatisch middel tegen koortslip.

Wij hebben de Hermotherm geselecteerd voor degene die plaatselijke behandeling willen, het is een perfecte apparaat voor het verminderen van de ongemakken. Als je liever een middel wil die je kan innemen dan is de Tincotheek aan te bevelen, dit kan je makkelijk oplossen en innemen voor verlichting. De Zovirax is een creme die je moet aanbrengen op de plekken die zijn aangedaan.

Ontstaan van koortslip
De herpes simplexvirus wordt opgelopen door rechtstreeks contact met een besmette persoon, dit kan door zoenen van een besmet persoon. Ook gebruiken van bestek of glas van een besmette persoon kan de virus overdragen, verder kan je deze virus ook door orale seks oplopen.

Dit virus kan overal op het lichaam voorkomen en leven, maar veroorzaakt het meest rond de mond en op de lippen problemen. De virus kan heel lang blijven bestaan op het lichaam en geen moeilijkheden veroorzaken, het wordt geactiveerd door bepaalde omstandigheden, zoals stress, een allergie, een verzwakt immuunsysteem en verandering in de weerstand.

Zoals eerder aangegeven kan je deze virus door een onschuldige handeling oplopen zoals het delen van je lepel of glas met iemand. Wij zijn altijd geneigd om voorzichtig om te gaan met materiële spullen, spullen waaraan wij geld of een andere vorm van betaling hebben uitgegeven. MAAR wat wij vergeten te bewaken is ons zelf, omdat we niet stilstaan bij de ongemakken die wij op ons kunnen oproepen.