Middel tegen maagzuur

Heb jij veel last van  maagzuur? Er zijn verschillende middelen beschikbaar om maagzuur te bestrijden. Daarnaast hebben we ook een aantal tips om het te verzachten met dagelijkse gewoontes of middelen. Lees verder in dit artikel en ontdek wat het beste middel tegen maagzuur is in 2022 (ook homeopatisch middel tegen maagzuur) met de beste maagzuur tips.

Laatste check op oktober 2021

#1 GASTRYZYME

#2 M. & P.S. Anijstabletten

#3 Lucovitaal

Maagzuur is het branderig en zurig gevoel dat je krijgt ter hoogte van het begin van je maag. Je hebt dan last van oprispingen en branding, dit komt doordat de maagzuur omhoog komt naar de slokdarm. Maagzuur is heel erg zuur, het is de spijsverteringssap dat zorgt voor de vertering van de voedsel in je maag. Je kan maagzuur krijgen van te veel eten, te spijzig eten, door het niet goed functioneren van de sluitspier of door ouderdom. Wij hebben het middel tegen brandend maagzuur in deze koopgids beschreven. Lees verder om meer informatie te krijgen om maagzuur verlichten met maagzuur tips.

 

#1 GASTRYZYME homeopatisch middel tegen maagzuur

Enzymen zorgen voor een optimale spijsvertering, energie en goede gezondheid. Bij maagzuur kan je last krijgen van branderige pijn, opgeblazen gevoel en buikpijn. Met Gastryzyme draag je bij aan de enzymen behoefte van je lichaam en hierdoor helpt het met maagzuur verlichten. Enzymen zijn lichaamseigenstoffen die sturing geven aan alle biochemische reacties. Vaak kan ons lichaam niet voldoende enzymen produceren om de spijsvertering te reguleren. 

Met Gastryzyme zorg je ervoor dat dit tekort wordt opgeheven, de capsules zijn veganistisch en smaakloos. Je kan ze makkelijk combineren met alle maaltijden en drankjes. Dit product is 100% plantaardig en zuivere ingrediënten, het bevat geen dierlijke ingrediënten.  Hierdoor is het een homeopatisch middel tegen maagzuur.

Ook te koop via:

#2 M. & P.S. Anijstabletten

De anijstabletten zijn speciaal gemaakt om de spijsvertering te bevorderen en de onrustige maag en darm tot kalmering te brengen en draagt bij tot maagzuur verlichten. Je kan het maken met een kop melk en innemen, het heeft een lekkere smaak en past perfect wij herfst- en winteravonden. Verder krijgen de luchtwegen een slijm verdunning en ontsmetting door de eigenschappen van anijs.

Het is een heel bekend drankje die dient als kalmering voordat je gaat slapen. Het komt in een doos met 50 tabletten, die een seizoen kunnen meegaan. De aangeraden dosering is namelijk 1/2 tablet voor 200ml warme melk.

Ook te koop via:

#3 Lucovitaal Stoelgang Darmflora

Als een opgeblazen gevoel, branderige maag en een onregelmatige stoelgang jou leven bemoeilijkt, dan heb jij waarschijnlijk last van maagzuur. De Lucovitaal Darmflora tabletten zijn speciaal ontworpen om deze klachten weg te werken en verlichting te geven aan jou. De capsules zijn gemaakt van Aloe Vera en zorgen voor een optimale spijsvertering en stoelgang.

Verder bevat het gember dat helpt om een goede maagfunctie te hebben. Het bevat ook papaya en ananas enzymen die deze werking compleet maakt. De aanbevolen dosering voor volwassenen is 2 capsules per dag bij een maaltijd. Je kan het met een glas water innemen of de capsule openmaken en de inhoud mengen met je drank. 

Ook te koop via:

Best getest middel tegen maagzuur 2022

Je hebt zeker al heel veel gezocht naar een natuurlijk middel tegen maagzuur of een homeopatisch middel tegen maagzuur. Wij weten hoe pijnlijk en vervelend maagzuur kan zijn, het kan heel veel ongemakken en pijn veroorzaken. Wij hebben drie middelen geselecteerd die jou kunnen helpen om maagzuur te voorkomen.

De GASTRYZYME is een supplement dat eigenlijk een enzym is die bijdraagt aan de spijsvertering en ervoor zorgt dat je geen last krijgt van maagzuur. De M. & P.S. Anijstabletten is gemaakt voor kalmering en verlichting van de branderigheid bij maagzuur. Het bevordert de spijsvertering voor je, zodat je geen last hebt van maagzuur. De Lucovitaal is speciaal gemaakt om de stoelgang te bevorderen en maagzuur te verlichten.

Wat helpt tegen maagzuur?

Mensen die last hebben van maagzuur vragen zich vaak af wat is goed tegen maagzuur? Maagzuur ontstaat door teveel eten, te spijzig eten, een defecte sluitspier of door ouderdom. Vaak kan je maagzuur voorkomen door je eetgewoonten te veranderen. Ook stress kan er toe leiden dat je last krijgt van maagzuur. Bij maagzuur tips hoort dan ook het leren relaxen.

Als je opmerkt dat je maagzuur voeding gerelateerd is, dan is het aangeraden om de voeding die ervoor zorgt te vermijden. Maar vaak zijn wij lekkerbekken en lukt het niet om af te blijven van bepaalde voeding. Een natuurlijk middel dat maagzuur kan tegen gaan is zuur zelf, als je voelt dat je last begint te krijgen van maagzuur, is het aan te raden om zuurgoed te eten. Denk hierbij aan vruchten op azijn, augurken op azijn ect. Dit helpt wel.

Als je maagzuur niet door voeding komt, dan is het aan te raden de huisarts te bezoeken. Je kan last hebben van slecht functionerende sluitspieren, dit treedt vaak op bij oudere mensen.