Middel tegen puistjes

Heb jij veel last van puistjes voorhoofd? wat helpt tegen puistjes? Weet je niet of het een koortslip of puistje is? Er zijn verschillende middelen beschikbaar om puistjes te bestrijden zoals een creme tegen puistjes. Daarnaast hebben we ook een aantal tips om het te verzachten met dagelijkse gewoontes of middelen. Lees verder in dit artikel en ontdek wat het beste middel tegen puistjes is in 2022.

Laatste check op september 2021

#1 Rision wat helpt tegen puistjes

Mee-eter verwijderen.

#2 Dr. Pierre Ricaud

Correctieve crème. 

#3 Paula’s Choice

Rode vlekjes en puistjes.

Beste middel tegen acne

Puistjes kunnen heel vervelend zijn en voor heel veel ongemakken zorgen. Los van de bultjes en vlekken die ze veroorzaken kunnen ze ook pijnlijk zijn. Soms is het verschil tussen een koortslip of puistje bijna niet te zien. Er zijn verschillende soorten puistjes waarvan je last kan krijgen, zoals jeugdpuistjes, acne, hitte puistjes, allergie en nog meer. Bij allemaal is de basis een ontsteking in de onderhuid en ze kunnen allemaal ongemak veroorzaken. Als je opzoek bent naar een middel tegen puisten op gezicht, blijf dan vooral doorlezen. Wij geven informatie over drie producten die jou kunnen helpen om de ongemakken weg te werken.

 

#1 Rision Mee-eter verwijderen

wat helpt tegen puistjes? De Rision is een apparaat dat speciaal is ontwikkeld voor het verwijderen van mee-eters, puistjes, vettige huid etc. Dit apparaat is ontworpen met 4 verschillende opzetstukken, het heeft filter en het kan ingesteld worden op verschillende zuigniveau’s. Je hebt de keuze uit 5 niveaus en het komt met 2 gratis cadeaus. Het is de perfecte oplossing voor je puistjesprobleem.

Je kan dit apparaat gebruiken voor mee-eters, acne, dode huid, vettige huis, bultjes, blackheads en puistjes. Het zorgt ervoor dat je huid helemaal schoon wordt. Met dit apparaat hoef je mee-eters niet zelf meer uit te drukken en je huid te beschadigen. Dit apparaat doet dat zonder moeite en ongemak en het zorgt ervoor dat je geen ontstekingen oploopt door je nagels.

Dit apparaat is oplaadbaar en draadloos geen gedoe met een draad en elektriciteit dus, je kan het overal meenemen en gebruiken. zolang het opgeladen is. In de verpakking zitten, een vacuüm Blackhead Remover, 4 Opzetstukken, een setje filters, 2 gratis gift gezichtsmaskertjes, een gratis blackhead tool kit, een USB oplaadkabel, een gebruiksaanwijzing en een handige opbergtasje. 

Ook te koop via:

#2 Dr. Pierre Ricaud Correctieve crème

De Dr. Pierre Ricaud creme tegen puistjes is een crème met twee werkingen wat helpt echt tegen puistjes, het zorgt ervoor dat de rimpels worden gladgestreken en imperfecties worden gecorrigeerd, verder zorgt het ervoor dat nieuwe imperfecties worden voorkomen. De ingredienten salicylzuur en niacinamide zorgen ervoor dat rimpels worden gladgestreken en je huid jonger lijkt. Met de vitaminecomplex (B3, E, B5, B6) zorgt het ervoor dat de huidkorrels verfijnt worden en imperfecties gecorrigeerd worden. Met de werking ervan worden nieuwe imperfecties tegengewerkt.

wat helpt tegen puistjes? De grootste voordelen van deze creme tegen puistjes; de huid wordt gladgestreken en rimpels worden verminderd, puistjes, uitgezette poriën, glimmende vlekken en sporen worden verminderd. De huidkorrel wordt gladgestreken en de teint wordt gelijkmatig en de huid zuiverder. Het is een een lichte, niet-vette en niet-klevende textuur die vooral geschikt is voor de gemengde tot vette huid.

Ook te koop via:

#3 Paula’s Choice Resist Anti-Aging Antioxidant Serum

Als je rode vlekjes als gevolg van puistjes wil verminderen en tegengaan dan is Paula’s Choice het beste middel tegen puistjes voor jou. Paula’s Choice is een serum die niacinamide,  quercitine en hyaluronzuur bevat. Niacinamide en quercitine verminderen vlekken en hyaluronzuur zorgt voor herstel en hydratatie van de huid. Het zorgt ervoor dat er balans komt in vette huid en je huid gladder en egaler wordt. De grove poriën worden ook merkbaar kleiner.

De belangrijkste werking van deze serum is de vermindering van huidverkleuring als gevolg van puistjes, grove poriën worden kleiner en huidveroudering wordt tegengegaan. Voor de beste resultaten kan je je gezicht eerst reinigen en een toner aanbrengen, je kan het ook exfolieren, hierna breng je een paar druppels aan op je huid en masseer je het in de huid. Je kan hierna een nachtcrème gebruiken of als je het overdag gebruikt kan je een dagcrème aanbrengen of SPF van tenminste 30.

Ook te koop via:

Best getest middel tegen puistjes 2022

Puistjes ontstaan als gevolg van een ontsteking in de huid, een talgklier kan ontstoken raken door ophoping van talg en daar begint de ophoping van bacteriën die lijden tot puistjes. Soms is het moeilijk te zien of het een koortslip of puistje is. In jouw zoektocht naar hulp tegen puistjes ben je op deze koopgids belandt. Wij weten hoe vervelend en pijnlijk puistjes kunnen zijn en de ongemakken die ze kunnen veroorzaken. Wij hebben daarom drie producten aanbevolen waarmee je het gevecht kan aangaan.

Wij hebben 2 producten en een apparaat voor jou geselecteerd, want niet een ieder heeft dezelfde behoeften. De Rision is een apparaat die verschillende werkingen biedt, het help je om puistjes uit te drukken, de huid schoon te maken en blackheads te verwijderen en dit alles gebeurd op een simpele en makkelijke manier.

Wat helpt tegen puistjes? Als je echter geen apparaat wil gebruiken, raden wij de Dr. Pierre Ricaud crème en de Paula’s Choice Serum aan voor jou. De Dr. Pierre Ricaud creme tegen puistjes zorgt ervoor dat imperfecties verdwijnen en de Paula’s Choice zorgt ervoor dat je geen rode vlekken overhoudt.

Puistjes en de oorzaken en tips

Puistjes hebben altijd een oorzaak, wil je puistjes wegwerken en voorkomen, dan is het belangrijk om de oorzaak na te gaan. De hoofdreden van het ontstaan van puistjes is meestal een verstopte talgklier die ontstoken raakt door bacterie ophoping. Als je ervoor zorgt dat je gezicht goed gereinigd wordt, heb je dit probleem verholpen. Bij het reinigen van je gezicht is het ook goed om na te gaan wat je huidtype en op basis daarvan je reinigingsproducten uit te kiezen. Als je verkeerde producten gebruikt kan je het verergeren.

Het is aan te raden om een puist niet zomaar uit te drukken, je nagels kunnen verdere contaminatie veroorzaken en voor ergere toestanden zorgen. Als je een steenpuist hebt, kan deze zicht verspreiden als je het open drukt. Er zijn 2 soorten puisten de bovenhuidse, die een witte of gele kop hebben. En de onderhuidse die rood of een donkere kleur hebben en pijnlijk zijn. Het beste is om een schoonheidsspecialiste te raadplegen als een puist steeds weer terugkomt. Als het te vaak terugkomt kan je een arts raadplegen.