Middel tegen snurken

Heb jij veel last van snurken? Er zijn verschillende middelen beschikbaar om snurken te bestrijden. Daarnaast hebben we ook een aantal tips om het te verzachten met dagelijkse gewoontes of middelen. Lees verder in dit artikel en ontdek wat het beste middel tegen snurken is in 2020.

Laatste check op Juni 2020

#1 Mr. Anti Snurk

 

 

#2 Anti Snurk beugel

 

#3 Gohh Neusstrips

 

Het is een lange dag geweest en je wil eindelijk tot rust komen door te gaan slapen. Echter heb je last van snurken of je ondervindt last van snurken via je partner. We weten allemaal dat het heel erg vermoeiend en irriterend kan zijn als je nachtrust steeds wordt verstoord. In plaats van uitgerust en vol energie wakker te worden, zal je je juist helemaal uitgeput wakker worden. En dit is helemaal niet de bedoeling. In deze koopgids hebben wij drie middelen geselecteerd die jou verlossing kunnen bieden. Het maakt niet uit of je dit voor jezelf of voor je partner wil gebruiken. Als je verlossing wil van snurken, blijf dan vooral doorlezen. Hieronder volgt informatie over drie producten die je kunnen helpen in je strijd tegen snurken.

 

#1 Mr. Anti Snurk

Als je opzoek bent naar de beste middel tegen is de beste oplossing snurken de Mr. Anti Snurk. Het is uitgeroepen tot de bestverkochte snurkbeugel in Nederland. Meer dan 50.000 hebben deze snurkbeugel gekozen voor hun problemen. 90% van de mensen die een snurkprobleem hebben of problemen ondervinden vanwege snurken, hebben aangegeven dat Mr. Anti Snurkbeugel de oplossing is voor hun. Het is gewoon de meest populaire producten tegen snurken.

Deze snurkbeugel biedt de volgende voordelen, het is makkelijk aan te passen aan je gebit en biedt direct resultaat. Daarnaast is het ook nog de best verkochte anti snurk product in Nederland. De hoofdoorzaak van snurken is het naar beneden zaken van de onderkaak, waardoor de luchtwegen worden belemmerd door het zachte gedeelte van het gehemelte. Door de Mr. Anti Snurkbeugel te gebruiken zorg je ervoor dat de onderkaak niet zakt en opgelost is het snurkprobleem. 

Deze beugel past zich makkelijk aan aan je eigen gebit, hierdoor raak je snel gewend eraan, zodat je hem elke avond kan gebruiken. Met deze beugel wordt je helemaal uitgerust wakker en je partner die bij jou slaapt houdt ook een goede nachtrust aan over. Er wordt aanbevolen om deze beugel niet in combinatie met een gebitsprothese te gebruiken.

Ook te koop via:

#2 Anti Snurk beugel Op Maat 

Heb jij een partner die jou nachtrust verstoord door te snurken? Of verstoor jij de nachtrust van jou partner door jouw gesnurk? Dan is deze anti-snurkbeugel het juiste product om jou en jouw partner te helpen aan een goede nachtrust. Deze anti snurkbeugel is een compleet pakket met oordopjes, slaapmasker en neus verspreiders, dit pakket biedt de perfecte oplossing voor alle snurkproblemen en het biedt de perfecte nachtrust. 

95% die last ondervinden van snurken, hebben aangegeven dat dit middel de juiste verlosser is. Samen met je partner wordt ook jij uitgerust wakker. Deze beugel heeft een FDA certificering, het is BPA vrij en met anti-bacteriele geval. Het kan makkelijk gereinigd worden en weer gebruikt worden, je krijgt een hoes meegeleverd om alles netjes op te bergen.

De beugel zorgt ervoor dat de onderkaak niet uitzakt en de neus verspreiders zorgen ervoor dat de neusgaten niet dichtvallen, hierdoor krijg je goed zuurstof binnen. Dit pakket is een oplossing voor beide soorten snurkers, namelijk de mond en neus snurkers. De beugel biedt verlichting in de mond en de neusspreider pakt de neus aan. De neusspreiders worden ook in 4 verschillende maten geleverd, geen gedoe met te grote of te kleine spreiders dus.

Ook te koop via:

#3 Gohh Neusstrips

In dit pakje ontvangt uit 120 neuspleisters, het zijn 4 doosjes met 30 stuks elk. Met deze pleister adem je makkelijk door de neus, omdat ze ervoor zorgen dat de neus verspreid wordt voor makkelijke doorvoer van zuurstof. Sporters gebruiken deze pleisters ook voor een beter inademing, mensen die snurken vinden verlossing hieraan. Ook mensen met een verstopte neus kunnen dit gebruiken.

Op de verpakking zijn er instructies aangegeven over gebruik van de pleisters. De plaatsing op de juiste manier op de neus is heel belangrijk voor optimale resultaten. Je kan de pleister maximaal 12 uren gebruiken en na gebruik kunt u ze weggooien. Ze zijn niet bedoelt voor hergebruik, en ook niet voor kinderen beneden de 5 jaar. Vermijd gebruik op geïrriteerd, beschadigd of verbrandde huid, als je huiduitslag of irritatie opmerkt kan je stoppen met gebruik. Als je allergisch bent voor latex wordt het gebruik van deze strips verboden. 

 

 

 

Ook te koop via:

Best getest middel tegen snurken 2020

Maakt niet uit of jij of je partner snurkt, in beide gevallen gaat de kwaliteit van de nachtrust achteruit. Het kan ook voorkomen dat je niet altijd snurkt, maar alleen bij oververmoeidheid. Wat ook het geval mag zijn, wij hebben de beste producten voor jou uitgezocht om snurken tot het verleden te laten behoren.

In de koopgids hebben wij rekening gehouden met verschillende opties. Als je geen anti- snurkbeugel wil gebruiken, kan je de neusspreider kiezen. Als beide je te ongemakkelijk lijken kan je de neuspleisters kiezen.

De Mr. anti-snurk beugel en de anti-snurkbeugel hebben beide ongeveer dezelfde werking. De anti-snurkbeugel komt echter met een pakket aan producten, het komt ook met een neusspreider en een slaapmasker.

De neuspleister is voor degene die een iets simpelere en makkelijker oplossing willen. Je plakt de pleister op de neus en deze bieden verlossing. Het is perfect voor de mensen die snurken vanwege een dicht geraakte neus.

Oorzaken van snurken

Snurken ontstaat in principe wanneer je niet goed kan ademen tijdens het slapen. Dit kan liggen een dichtte neus of een gezakte onderkaak. In beide gevallen wordt de ademhaling belemmerd en dit zorgt voor het piepend en raspend geluid.

Er zijn enkele punten die bijdragen tot snurken, heeft u overgewicht, dan is de kans op snurken groot. Dit heeft te maken met de vetopslag in de nek, dit zorgt ervoor dat de wanden van de keelholte verdikt raken en de het overtollig vet in de nek tegen de keel drukt. Hierdoor worden luchtwegen onder druk te staan of zelfs geblokkeerd. Een verstopte neus, slaapmiddelen, slapen op de rug en alcohol en tabak gebruik kunnen ook snurken veroorzaken.

Snurken is op zich iets onschuldigs, het geluid kan echter voor onrust zorgen. In de volgende gevallen is het wel aan te raden om jouw huisarts te raadplegen. Als je tijdens het slapen stopt met ademen, als je pijn op je borst krijgt. Ook als je begeleiding wilt bij afvallen of stoppen met alcohol, tabak en slaapmiddelen kan je de huisarts begeleiding vragen.