Middel tegen voetschimmel

Heb jij veel last van voetschimmel? Er zijn verschillende middelen beschikbaar om voetschimmel te behandelen. Daarnaast hebben we ook een aantal tips om het te verzachten met dagelijkse gewoontes of middelen zoals de beste voetschimmel creme. Lees verder in dit artikel en ontdek wat het beste middel tegen voetschimmel is in 2022. We laten hier een overzicht zien van de drie beste product pakketten om voetschimmel te bestrijden op een snelle en gezonde manier. Voetschimmel kan een hoop schaamte opwekken maar wij laten zien dat je makkelijk voetschimmel kan behandelen.

Laatste check op Oktober 2021

#1 Disinall footcare

#2 Anti Voetschimmel

 

#3 Mazor Anti schimmelcrème

Kies de beste voetschimmel creme 2022

Als je witte schilfers en kloofjes tussen de tenen of op de voetzolen en aan de rand van de voeten hebt, heb je waarschijnlijk voetschimmel. Deze aandoening wordt veroorzaakt door schimmel die de huid binnendringt, je huidbarrière functioneert niet meer zo goed. Het kan voor ernstige jeuk zorgen en ook een onaangename geur creëren. Ook is voetschimmel erg besmettelijk. Als je voetschimmel hebt, ben je hier op de juiste plek voor een middel ertegen. Wij hebben het beste voetschimmel middel geselecteerd die je kan gebruiken om voetschimmel te behandelen en te genezen.

 

#1 Disinall footcare

De Disinall Footcare pakket bestaat uit 4 producten, wat helpt tegen voetschimmel, ze zijn samen de ultieme middel tegen voetschimmel. Je krijgt een flesje nageldruppels van 10ml, een spuitfles Schoen Deo van 30ml, twee flessen Voetherstel Optimaal van 300ml en een pot voetschimmel creme van 110ml. Dit is volgens onderzoek een van de beste voetschimmel creme te krijgen.

De Voetherstel Optimaal is gemaakt om voetschimmel, kalknagels en kloven te behandelen en tegen te gaan. Het is een voetbad dat is samengesteld uit nauwkeurig gekozen ingrediënten. Het heeft een desinfecterende werking en herstelt het immuunsysteem. De Nageldruppel desinfecteert en herstelt de nagels, het heeft ook een positieve werking op het immuunsysteem.

De Nagelspray reinigt en herstelt de nagels en ook tussen de tenen. De voetcrème geeft een lekkere geur en gaat schimmelgroei tegen, het gaat schimmelgroei tegen en maakt de huid soepel en zacht.

Ook te koop via:

#2 Anti Voetschimmel

Het Anti-Voetschimmel pakket is speciaal gemaakt voor mensen die last hebben van voetschimmels, zweetvoeten en schimmelnagels. Het biedt een complete oplossing voor al je voetproblemen. Bij het gebruik van de combinatie aan producten zoals voetschimmel zalf wordt de schimmel agressief aangevallen en gedood. Bij regelmatig gebruik zul je geen last meer ondervinden van de schimmels.

De Strictly Pure s-stopper met teatreeolie 15 ml is een tinctuur met kwastje, het bedoelt voor de behandeling van de schimmels op de nagels en de huid. Voor gebruik dien je het goed om te schudden, met het kwastje kan je het makkelijk aanbrengen. Het minimaal twee keer per dag aangebracht te worden.

De Strictly Pure S-Stopper voetcrème 75 ml,bestaat uit ingrediënten zoals lavendel en rozemarijn, de aangetaste huid word herstelt door deze crème. Er wordt aangeraden om de voetschimmel zalf twee keer per dag in te smeren en na aanbrengen je handen te wassen.

De Strictly Pure Voet S-stopper spray 150 ml heeft schimmeldodende ingrediënten voor de nagels, tussen de tenen en de voeten, gebruik het twee keer dag.

Ook te koop via:

#3 Mazor Anti schimmelcrème

De Mazor crème is een 100% natuurlijk en biologisch product. Het is niet getest op dieren en is parabenen vrij, en hierdoor een van de beste voetschimmel creme te krijgen. De teennagels, oksels, kortom alle lichaamsdelen die vocht vasthouden, kunnen een broedplaats worden voor schimmels. Synthetische kleding en schoen, vooral dichte schoenen, kunnen dit verergeren. 

De Mazor crème bestaat uit verschillende essentiële oliën, die nut hebben voor vocht houdende lichaamsdelen. Als een van de beste anti schimmel creme’s bevat het lavendel, kamfer, eucalyptus, Mirte, Tijm, Oregano, Ylang Ylang, basilicum en wintergreen. Breng het aan op gewenste plekken, als je het voor de tenen gebruikt smeer de voetschimmel zalf dan tussen alle tenen, zo voorkom je dat het verder groeit. Gebruik het twee keer per dag voor een volle week. Zodra de schimmel minder wordt, kan je de dosering terugbrengen naar 1 keer per dag voor twee weken. Hierna kan je een pauze nemen voor twee weken en de cyclus weer herhalen.

Ook te koop via:

Best getest middel tegen voetschimmel 2022

Voetschimmel ontstaat door het verzwakken van de huidbarrière, waardoor schimmel kan doordringen en de voet kan infecteren. Het kan erge jeuk en geur veroorzaken. Vooral als je dichte schoenen draagt kan de geur heel erg worden.

Je kan voetschimmel behandelen en ervoor zorgen dat de jeuk en geur verdwijnen. Er zijn verschillende producten op de markt die hiervoor kunnen zorgen. Wij hebben drie geselecteerd en de voordelen en werking van ze uitgelegd.

Beste voetschimmel creme

De Disinall en Anti-Voetschimmel zijn allebei pakketten gericht op het behandelen van schimmel aan de voeten en voetdelen. De nagels, voetrand, tenen en voetzolen worden allemaal behandeld door de verschillende producten in deze pakketten. Heb je echter last van schimmel op andere plekken op het lichaam dan kan je Mazor creme gebruiken, deze kan je gebruiken voor alle plekken op de lichaam waar vocht zich ophoopt en schimmel kan ontstaan.

Tips tegen voetschimmel

Voetschimmel kan je herkennen aan witte schilfers en kloof op de voeten, voetrand en tenen. Deze jeuken en je voet kan een ondraaglijke geur hebben. Er kunnen ook blaasjes ontstaat, maar dit is niet door de voetschimmel. Het komt meer door overgevoeligheid voor de schimmelinfectie. Nu denk je wat te doen tegen voetschimmel?

Om de geur tegen te gaan die ontstaat door voetschimmel en zweetvoeten is het aan te raden om zoveel mogelijk luchtige schoeisel aan te doen. Als dit niet kan vanwege je werk, draag dan dichte schoenen die je makkelijk kan uittrekken, als je aan je bureau zit of een break neemt, kan deze uittrekken om de voeten te luchten. Draag sokken van katoen, als je je voeten niet zo vaak kan luchten overweeg dan sokken van merinowol.

Als je een zwemmer bent is de volgende tip een “buzzkill” voor jou, maar als je schimmelvoeten hebt of gevoelig bent voor schimmel, vermijd zwembaden, sauna en openbare badplaatsen. Deze plekken zijn de perfecte broedplaatsen voor schimmels. Als je dat niet kan voorkomen, zorg dan ervoor dat je je lichaam en voeten goed verzorgd.