Middel tegen wratten

Heb jij veel last van wratten? Er zijn verschillende middelen beschikbaar om wratten te bestrijden. Daarnaast hebben we ook een aantal tips om het te verzachten met dagelijkse gewoontes of middelen. Lees verder in dit artikel en ontdek wat het beste middel tegen wratten is in 2020.

Laatste check op Juni 2020

#1 Peclavus Anti Verux Creme

#2 Wratx – Wrattenbehandeling

#3 Wratten verwijderaar

Humaan papillomavirus (HPV) is de veroorzaker van wratten, deze virus zorgt namelijk voor abnormale groei van huid- en slijmvliescellen. Deze virus kan je door direct contact met een besmette persoon oplopen, maar ook op vochtige plekken kan deze virus overleven. Denk hierbij aan sportkleedkamers, zwembaden en openbare toiletten, scholen etc. Wratten kunnen heel hinderlijk zijn en kunnen zelfs gaan bloeden bij contact met voorwerpen. Gelukkig kan je wratten behandelen tegenwoordig, wij hebben de beste middel tegen wratten geselecteerd voor jou.

 

#1 Peclavus Anti Verux Creme

Met Peclavus kan de huid die gevoelig is voor wratten regenereren en beschermen. Het is gemaakt van een mix van ingrediënten waaronder Spirulina- blauwe algen, deze zorgt voor significante verbetering van de huid. 

Voor perfecte resultaat kan je het ‘s ochtends en ‘ s avonds heel dun aanbrengen op de aangedane plekken. Om geen sporen achter te houden is het aangeraden om de crème goed in te wrijven. Voor kinderen jonger dan drie jaar is deze crème verboden, er wordt ook aangeraden om geen vettige producten over deze crème te smeren. 

Ook te koop via:

#2 Wratx – Wrattenbehandeling

Zowel volwassenen als kinderen die last hebben van wratten kunnen Wratx gebruiken. Wratx zorgt ervoor dat je lichaam de wratten uidroogt en afstoot. Om positieve resultaten te krijgen moet je maar een klein beetje van het product gebruiken, dit omdat Wratx heel lang blijft doorwerken. En de formula wordt onmiddelijk door je huid opgenomen, hierdoor blijven er geen vlekken achter op je huid.

Na het aanbrengen kan je zelfs direct je sokken aandoen of een bad nemen. Wratx is van Zweedse origine, het is een medische hulpmiddel die CE- gemarkeerd is. Verder is het ook biologisch afbreekbaar, veroorzaakt het geen littekens of infecties en doodt het bacteriën. De fles van 5 ml kan ongeveer voor dertig behandelingen gebruikt worden voor tot vijf wratten.

Gebruik dit product met mate, teveel of onjuiste hoeveelheid kan pijn en huidschade veroorzaken. Wees ook voorzichtig bij het aanbrengen, als je teveel laat vallen op je gezonde huid, kan deze branden en blaren krijgen. Zulke effecten op de huid genezen binnen enkele weken.

Ook te koop via:

#3 Wratten verwijderaar

Dit is een effectieve hulp tegen wratten, het is een praktische flacon van 10 ml met applicator. Die ondersteuning en aanvulling bij de behandeling van wratten biedt. De tinctuur bevat waardevolle theeboom, pepermunt en thuja-olie, het heeft een eenvoudige applicatie.

Het effect van de Vital Comfort wrat tinctuur is gebaseerd op zijn waardevolle ingrediënten: De thuja doneert voornamelijk intensieve, essentiële oliën die de bloedcirculatie stimuleren en de zelf herstellende krachten mobiliseren. Tea tree en pepermuntolie zijn heilzaam en ondersteunend.

Ook te koop via:

Best getest middel wratten 2020

Wratten kunnen heel hinderlijk zijn en soms ook nog bloeden bij contact met voorwerpen. Vooral aan tenen of vingers kunnen ongemak veroorzaken in je dagelijks functioneren.

Gelukkig zijn er wrattenmiddel die je kan gebruiken om wratten weg te werken. Tegenwoordig zijn ze in handige flesjes en makkelijk aan te brengen. Als de wrat te groot of teveel pijn veroorzaakt wordt geadviseerd om eerst een huisarts te raadplegen.

Wij hebben drie middelen geselecteerd die kunnen helpen om wratten weg te werken. De Peclavus is een crème die je moet inwrijven op de aangedane plekken. De Wratx is een tinctuur die gelijk wordt opgenomen door de huid bij het aanbrengen, het kan wel schade toebrengen aan gezond huid. Wees voorzichtig ermee. De Wratten verwijderaar is ook een tinctuur die dient als verwijderaar van wratten.

Tips voor wratten

Er zijn verschillende voorzorgsmaatregelen die je kan nemen om wratten te voorkomen. Wratten worden veroorzaakt door de Humaan papillomavirus (HPV), deze virus kan je oplopen bij direct contact met een besmet persoon of door in contact te komen met oppervlakten waar deze virus lang kan overleven. Denk hierbij aan zwembaden, sportkleedkamers, scholen, openbare toiletten etc.

Deze virus kan jaren in je lichaam leven en beetjes bij beetjes de wratten creëren, zonder dat je lichaam reageert erop. Pas bij het behandelen van de wratten, gaat je afweersysteem deze virus herkennen en beginnen te bestrijden. Dit kan soms jaren duren, soms enkele weken. het verschilt van persoon tot persoon.

Het is aangeraden om uiterst voorzichtig te zijn bij zwembaden sportkleedkamers, openbare toiletten, kortom alle plekken waar de mogelijkheid op het oplopen van deze virus bestaat. Vooral als wondjes, sneetjes of andere vorm van beschadiging aan de huid hebt. Hierdoor kan de virus makkelijker je lichaam binnendringen.