Oogschaduw

Opzoek naar de beste oogschaduw? Wij hebben een selectie gemaakt die zowel budget vriendelijk is, als de juiste kwaliteit aanbied. In deze blog vertellen we je meer.

Laatste check op januari 2021

#1 Max Factor Masterpiece Nude

Max Factor Masterpiece Nude Oogschaduw Palette maakt het mogelijk om uit 8 verschillende tinten te kiezen.

#2 Rimmel London Oogschaduw

Het gaat hier om een complete set die over 12 glanzende kleuren beschikt. Biedt de gewenste effect.

#3 Oogschaduw / Wenkbrauwpoeder Make Up

Een volledige set oogschaduw waarmee je eindeloos mee aan de slag kan.

Een blik zegt meer dan duizend woorden. Met een blik kunnen we veel meer overbrengen dan wij zelf denken. In veel gevallen is dit zelfs het eerste waar we op letten als we naar iemand kijken. Om deze reden zijn je ogen dan ook erg belangrijk. Daarom verdienen je ogen de verdiende aandacht, hier is tegenwoordig een goed hulpmiddel voor, namelijk: Oogschaduw. Deze oog make-up geeft ons de mogelijkheid on onze blik meer karakter en leven te geven. Wil jij meer weten over dit product, en wat bijvoorbeeld de beste oogschaduw is? Op deze pagina zullen wij de top 5 beste oogschaduw met je delen en uitlichten in de vorm van een koopgids.  

Beste Oogschaduw 2022

[table id=23 responsive scroll /]

 

#1 Max Factor Masterpiece Nude

De juiste oogschaduw maakt een groot verschil uit bij het uiterlijk en is het bij de Max Factor Masterpiece Nude Oogschaduw Palette mogelijk om uit 8 verschillende tinten te kiezen. Deze zijn zodanig samengesteld, dat ze met gemak aan te brengen zijn met de bijgeleverde kwast. Die is dubbelzijdig uitgevoerd en maakt het mogelijk om zelf uit de 8 verschillende tinten, een groot aantal combinaties te maken.

Dat maakt de Max Factor Masterpiece Nude zo aantrekkelijk en variëren de tinten van mat tot glimmend . Voor het gebruik in de ochtend of avond, er zijn dus voldoende mogelijkheden aanwezig. De oogschaduw voelt zacht aan en laat zich met groot gemak over de oogleden smeren dankzij de speciale formule. Ook voor het creëren van de begeerde smokey eyes zijn de tinten geschikt en geschikt voor dagelijks gebruik.

Ook te koop via:

#2 Rimmel London Magnif’Eyes Oogschaduw

Van het welbekend merk Rimmel London wordt er niets minder dan topkwaliteit verwacht en is dat zeker ook het geval bij de Rimmel London Magnif’Eyes Oogschaduw. Het gaat hier om een complete set die over 12 glanzende kleuren beschikt. Er kan zo een metallic, shimmer of mat effect worden gecreëerd en kan je zo voor elke gelegenheid met een passende oogschaduw voor de dag komen.

De applicatie kan zowel nat als droog plaatsvinden en er wordt een speciale kwast meegeleverd die ook nog een kleine spons bevat. Voor het beste resultaat eerst een oogschaduw primer gebruiken. Na het aanbrengen, zal de oogschaduw zijn kleur behouden dankzij het gebruik van speciale pigmenten en is de Rimmel London Magnif’Eyes Oogschaduw ook nog veeg proof. Aan het eind van de dag kan de oogschaduw zonder moeite worden verwijderd.

Ook te koop via:

#3 Oogschaduw / Wenkbrauwpoeder Make Up Palet / Set

Eén blik op de Oogschaduw / Wenkbrauwpoeder Make Up Palet / Set – Wenkbrauw Make-Up Palette is al voldoende om te zien, dat het hier gaat om een volledige set oogschaduw waarmee je eindeloos mee aan de slag kan. Ook een groot aantal combinaties is mogelijk en zal jij je echt wel van de rest weten te onderscheiden.

De applicatie gaat eenvoudig omdat de poeder zich met de kwast zonder moeite laat uitsmeren. Ook voelt het daarbij zacht aan voor de huid en is het daardoor geschikt voor personen met een gevoelige huid en is oogschaduw voor gevoelige oogleden. Na het aanbrengen gaat de oogschaduw de hele dag mee en kan de Oogschaduw / Wenkbrauwpoeder Make Up Palet / Set , dankzij de handige formaat overal naartoe meegenomen worden. Het is daarom ook geschikt om gebruikt te worden voor professionele doeleinden.

Ook te koop via:

#4 L’Oréal Paris Color Riche Les Ombres Quad  Loreal Oogschaduw

Bij het aanbrengen van oogschaduw is het belangrijk, dat er een aantal combinaties mogelijk zijn zodat er altijd wel sprake is van variatie. Zo kom je altijd met een passende oogschaduw voor de dag en is het nog leuk om zelf allerlei combinaties te bedenken. De L’Oréal Paris Color Riche Les Ombres Quad Oogschaduw – E2 Nude Lingerie komt met 4 kleuren, waarmee ook het smokey eyes effect kan worden bereikt.

De applicatie kan met behulp van een kwast, maar is het ook mogelijk om met een vochtige spons aan te brengen. In het laatste geval komen de kleuren wat donkerder over. De kleuren zullen door de dag heen niet uitlopen en hoeft er dus niet steeds bijgewerkt te worden. Geschikt voor zij die op zoek zijn naar een Loreal oogschaduw die snel aan te brengen is en door de dag heen dezelfde kleur en textuur blijft behouden.

Ook te koop via:

#5 Bourjois 1 seconde Oogschaduw

Het is een feit en kunnen de meesten onder ons er niet omheen: gebrek aan tijd, vooral wanneer je in de ochtenduren make-up moet aanbrengen. Toch wil iedereen wel graag goed verzorgt voor de dag komen en is de Bourjois 1 seconde Oogschaduw – 05 Half Nude dan ook een ware hulp voor degenen die met een paar simpele handelingen toch wel met smokey eyes uit huis willen.

De applicatie gaat verrassend eenvoudig en moet het speciale sponsje over de oogschaduw heen gewreven worden en vervolgens gedrukt op de gesloten oogleden. Afhankelijk van de vorm van de oogleden, moet er met het sponsje even van links naar rechts worden bewogen of alleen maar licht aangedrukt worden. Voor een wat donkere kleur, kan de stap een aantal keren worden herhaald. Indien nodig dienen de randen snel wat bijwerken met een kwast en blijft de Bourjois 1 seconde Oogschaduw – 05 Half Nude de hele dag door keurig op zijn plaats.

Ook te koop via:

Goede oogschaduw review

Het geeft altijd wel een mooi effect wanneer de oogleden een andere kleur kunnen worden gegeven en maakt oogschaduw nog altijd deel uit van het pakket aan make-up dat wordt aangebracht om het uiterlijk te veranderen. Voor een oogschaduw moet het mogelijk zijn om te kunnen kiezen uit verschillende kleuren en kunnen zo tal van combinaties worden gecreëerd.

Zo zijn er de welbekende smokey eyes die met de juiste oogschaduw snel en door iedereen zelf te plaatsen zijn. De verschillende tinten moeten ook te combineren zijn met elkaar en moeten de kleuren niet snel vervagen. Voor het aanbrengen wordt er gebruik gemaakt van een kwast of een spons. Op zo een manier kan een goede oogschaduw op verschillende manieren worden aangebracht en kunnen er ook speelse effecten worden gecreëerd.

Bij het aanbrengen worden de oogleden ook niet geïrriteerd en is de samenstelling zodanig, dat een goede oogschaduw niet snel weg te vegen is. Ook zorgt de fijne poederstructuur ervoor, dat zelfs personen met een gevoelige huid of zij de contactlenzen dragen, zo een oogschaduw kunnen gebruiken.