Wimperserum

Opzoek naar de beste wimperserum? Wij hebben een selectie gemaakt die zowel budget vriendelijk is, als de juiste kwaliteit aanbied. In deze blog vertellen we je meer.

Laatste check op januari 2021

#1 Nanolash Wimperserum

Het zorgt altijd voor volle wimpers met een mooie zwarte kleur en draagt ook zorg voor de gezondheid van de wimper.

#2 Wimperserum Aphro Celina Eyelash

Het zorgt voor een snellere groei van de haren en vallen deze niet meer zo gemakkelijk af

#3 Iconsign Wimperlifting / Lash Lift Set

De perfecte hulpmiddel voor het zelf aanbrengen van wimperextentions.

Een goede wimperserum kopen is lastiger dan je denkt. Er worden namelijk door fabrikanten vele beloftes gedaan, die achteraf niet schijnen te kloppen. Het ene wimperserum lijkt daarom nog beter dan de andere. Wij begrijpen dat dit nogal verwarrend kan zijn. Om deze reden hebben onze experts deze koopgids opgesteld. In de koopgids helpen wij jou met maken van een keuze, voor het beste wimperserum op de markt. Het beste wimperserum vinden is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Beste Wimperserum 2022

[table id=22 responsive scroll /]

 

#1 Nanolash Wimperserum

We staan er vaak niet bij stil, hoeveel de invloed van een juiste voeding heeft op de groei van onze wimperharen. Indien het aan de nodige stoffen ontbreekt, worden de haren na verloop van tijd dunner en korter en kan er zelfs sprake zijn van het uitvallen. Allemaal tekenen dat het tijd is om Nanolash Wimperserum te gebruiken. Die is met zorg samengesteld en is daarbij gekeken naar alle factoren die de groei niet alleen kunnen bevorderen, maar er ook voor zorgen dat de haren gezond blijven.

Dat zorgt altijd voor volle wimpers met een mooie zwarte kleur. Het aanbrengen van het serum dient voorzichtig te gebeuren en moet er gebruik worden gemaakt van het meegeleverd kwastje. Al na 15 tot 30 dagen na het gebruik (elke dag) is het resultaat al te zien en blijft het effect behouden wanneer er daarna 2 tot 3 keer in de week nog gebruik wordt gemaakt van de Nanolash Wimperserum. Omdat de haarwortels ook steviger worden, is er nauwelijks meer sprake van haaruitval.

Ook te koop via:

#2 Wimperserum Aphro Celina Eyelash

Het is altijd wel leuk wanneer je kunt terugvallen op jouw natuurlijke “look” zonder dat er bijvoorbeeld gebruik gemaakt hoeft te worden van wimper extentions. Zo worden de wimpers, maar ook de wenkbrauwen gestimuleerd bij het gebruik van Wimperserum Aphro Celina Eyelash – Veilig langere én vollere Wimpers! Het gaat hier om een serum dat over een speciaal actief ingrediënt beschikt en worden zo de haarzakjes verstevigd.

Dit zorgt voor een snellere groei van de haren en vallen deze niet meer zo gemakkelijk af. Ook zien ze er dikker uit en is er sprake van een zwarte kleur. Door elke dag, het liefst in de avonduren, het serum aan te brengen op een schone huid met behulp van een kwastje, zal na 4-6 weken er sprake zijn van een zichtbaar resultaat. Daarbij is het van belang, dat het resultaat niet van korte duur is en de haren er gezond blijven eruitzien. Omdat er maar weinig van dit serum bij elke applicatie nodig is, gaat zo een flesje wel 3 maanden mee.

Ook te koop via:

#3 Iconsign Wimperlifting / Lash Lift Set

Voor het aanbrengen van extra (valse) wimpers komt er nogal wat werk erbij kijken en is de stap naar een salon in de meeste gevallen wel noodzakelijk. Het is nu echter mogelijk om dankzij de Iconsign Wimperlifting / Lash Lift Set – Professional Starter Kit – 7-Delig – Permanent, zelf thuis te werk te gaan en binnen een handomdraai zelf de mooiste wimpers aan te brengen.

Het komt allemaal door de overzichtelijk geplaatste hulpmiddelen in de kit en zijn er aan de achterzijde duidelijke instructies te vinden. Zelfs voor degenen die voor het eerst zelf wimpers zullen plaatsen, is het mogelijk om zonder fouten te maken, gelijk een positief resultaat te hebben. Naast de speciale lijm, zijn er ook lift pads en een cleaning lotion in de kit aanwezig.

De liftpads moeten onder de wenkbrauwen geplaatst worden waarna met behulp van de lijm, de valse wimpers kunnen worden aangebracht. Zo verloopt alles zonder enige problemen en zullen de wimperkrullen een maand lang meegaan.

Ook te koop via:

#4 Revitalash Advanced Wimperserum

Met de juiste verzorging van de wimpers, zullen de haren er altijd niet alleen goed eruitzien, maar is het ook te merken, dat ze langer en dikker zullen worden. Dat zijn allemaal wel eigenschappen die van belang zijn voor het hebben van een verzorgd uiterlijk, ook wanneer er wordt besloten om een wimperextension te plaatsen.

Bij de Revitalash Advanced Wimperserum, is er een fijne kwast inbegrepen en kan hiermee elke dag een dunne laag van het serum worden geplaatst. Dat kan verrassend snel gebeuren en zal na 12 weken het resultaat al duidelijk zichtbaar zijn. Het serum zorgt er namelijk voor, dat de aanwezige haren worden verstevigd en gebeurt dit mede door de aanwezigheid van ginseng en aminozuren. Die verstevigen ook de haarwortels samen met de speciale Biopeptin complex.

De Revitalash Advanced Wimperserum – 2 ml – Wimperserum / Conditioner is op waterbasis en gaat de inhoud van het flesje zo 6 maanden lang mee.

Ook te koop via:

#5 Seidon™ Wimperserum

Door elke dag de Seidon™ Wimperserum – Wimper groeimiddel te gebruiken, zal het al na 6 weken duidelijk zijn, wat de voordelen allemaal wel zijn. Zo zullen de wimper haren er niet alleen dikker en voller eruit zien, maar zorgen de stevige wortels er ook voor, dat er geen sprake meer zal zijn van haaruitval.

Wie op een natuurlijke wijze wil zorgen voor volle en langere wimpers, zal dit Seidom wimperserum een welkome aanwinst vinden. De werking wordt verkregen door het gebruik van natuurlijke middelen en zorgen die er bijvoorbeeld voor, dat de iris niet zal verkleuren en het ook geschikt is voor personen met een gevoelige huid.

Verschoon wel eerst de huid rond de ogen en breng de Seidon™ Wimperserum – Wimper groeimiddel met behulp van het kwastje aan op de wimperlijn.

Ook te koop via:

Wimperserum beste verzorging voor wimpers

Voor gezond uitziende wimpers, is het soms wel nodig om een handje mee te helpen en kan dat in de vorm van een wimperserum. Deze zijn met zorg samengesteld en zorgen ervoor, dat de haarzakjes van de wimpers worden versterkt. Dat zorgt altijd wel voor dikkere haren die niet alleen langer zullen worden, maar ook nog zwarter eruit zullen zien. Dat zorgt wel voor een aparte aanblik en is het plaatsen van valse wimpers vaak niet eens nodig.

Voor het aanbrengen wordt er gebruik gemaakt van speciale kwasten en dient de serum aangebracht te worden op de wimperlijn. Daarvoor dient de huid wel eerst goed gereinigd te worden en is het daarom in de meeste gevallen aangeraden om in de avonduren, na het verwijderen van de make-up, de serum aan te brengen.

 

Afhankelijk van de gebruikte formule, zal binnen  tot soms wel  weken al een zichtbaar resultaat merkbaar zijn. Het is in ieder geval wel belangrijk, dat de applicatie dagelijks zal plaatsvinden en moet ook na het bereiken van het gewenste resultaat, op regelmatige basis zo een serum aangebracht worden. Alle wimperserum beste zijn natuurlijk uitgebreid getest en dus ook geschikt voor personen met een gevoelige huid.

Wimperserum review

Wimperserum is een zeer eenvoudig te gebruiken product dat zeer behulpzaam kan zijn om volle wimpers mee te creëren. Mits je een goede wimperserum hiervoor gebruikt. Er zijn vele verschillende wimperserum en fabrikanten doen vele beloftes die uiteindelijk niet blijken te werken. Om deze reden is het een verstandige keuze om eerst onze Wimperserum review te lezen met de beste wimperserums, alvorens je besluit een wimperserum aan te schaffen. Dit om er zeker van te zijn dat jij het beste wimperserum gebruikt.