Beste Wimperserum 2020

Voor gezond uitziende wimpers, is het soms wel nodig om een handje mee te helpen en kan dat in ded vorm van een wimperserum. Deze zijn met zorg samengesteld en zorgen ervoor, dat de haarzakjes van de wimpers worden versterkt. Dat zorgt altijd wel voor dikkere haren die niet alleen langer zullen worden, maar ook nog zwarter eruit zullen zien. Dat zorgt wel voor een aparte aanblik en is het plaatsen van valse wimpers vaak niet eens nodig. Voor het aanbrengen wordt er gebruik gemaakt van speciale kwasten en dient de serum aangebracht te worden op de wimperlijn. Daarvoor dient de huid wel eerst goed gereinigd te worden en is het daarom in de meeste gevallen aangeraden om in de avonduren, na het verwijderen van de make-up, de serum aan te brengen. Afhankelijk van de gebruikte formule, zal binnen  tot soms wel  weken al een zichtbaar resultaat merkbaar zijn. Het is in ieder geval wel belangrijk, dat de applicatie dagelijks zal plaatsvinden en moet ook na het bereiken van het gewenste resultaat, op regelmatige basis zo een serum aangebracht worden. Alle wimperserums zijn natuurlijk uitgebreidt getest en dus ook geschikt voor personen met een gevoelige huid.

NaamInhoudKleur Waterbasis Meer informatie
Nanolash Wimperserum3 mlTransparantNee
Wimperserum Aphro Celina Eyelash3 mlOverigJa
Iconsign Wimperlifting / Lash Lift Set100 g -Nee
Revitalash Advanced Wimperserum2 ml-Nee
Seidon™ Wimperserum3 ml-Ja

Nanolash Wimperserum

We staan er vaak niet bij stil, hoeveel de invloed van een juiste voeding heeft op de groei van onze wimperharen. Indien het aan de nodige stoffen ontbreekt, worden de haren na verloop van tijd dunner en korter en kan er zelfs sprake zijn van het uitvallen. Allemaal tekenen dat het tijd is om Nanolash Wimperserum te gebruiken. Die is met zorg samengesteld en is daarbij gekeken naar alle factoren die de groei niet alleen kunnen bevorderen, maar er ook voor zorgen dat de haren gezond blijven. Dat zorgt altijd voor volle wimpers met een mooie zwarte kleur. Het aanbrengen van het serum dient voorzichtig te gebeuren en moet er gebruik worden gemaakt van het meegeleverd kwastje. Al na 15 tot 30 dagen na het gebruik (elke dag) is het resultaat al te zien en blijft het effect behouden wanneer er daarna 2 tot 3 keer in de week nog gebruik wordt gemaakt van de Nanolash Wimperserum. Omdat de haarwortels ook steviger worden, is er nauwelijks meer sprake van haaruitval.

Wimperserum Aphro Celina Eyelash

Het is altijd wel leuk wanneer je kunt terugvallen op jouw natuurlijke “look” zonder dat er bijvoorbeeld gebruik gemaakt hoeft te worden van wimperextentions. Zo worden de wimpers, maar ook de wenkbrauwen gestimuleerd bij het gebruik van Wimperserum Aphro Celina Eyelash – Veilig langere én vollere Wimpers! Het gaat hier om een serum dat over een speciaal actief ingrediënt beschikt en worden zo de haarzakjes verstevigd. Dit zorgt voor een snellere groei van de haren en vallen deze niet meer zo gemakkelijk af. Ook zien ze er dikker uit en is er sprake van een zwarte kleur. Door elke dag, het liefst in de avonduren, het serum aan te brengen op een schone huid met behulp van een kwastje, zal na 4-6 weken er sprake zijn van een zichtbaar resultaat. Daarbij is het van belang, dat het resultaat niet van korte duur is en de haren er gezond blijven eruitzien. Omdat er maar weinig van dit serum bij elke applicatie nodig is, gaat zo een flesje wel 3 maanden mee.

Iconsign Wimperlifting / Lash Lift Set

Voor het aanbrengen van extra (valse) wimpers komt er nogal wat werk erbij kijken en is de stap naar een salon in de meeste gevallen wel noodzakelijk. Het is nu echter mogelijk om dankzij de Iconsign Wimperlifting / Lash Lift Set – Professional Starter Kit – 7-Delig – Permanent, zelf thuis te werk te gaan en binnen een handomdraai zelf de mooiste wimpers aan te brengen. Het komt allemaal door de overzichtelijk geplaatste hulpmiddelen in de kit en zijn er aan de achterzijde duidelijke instructies te vinden. Zelfs voor degenen die voor het eerst zelf wimpers zullen plaatsen, is het mogelijk om zonder fouten te maken, gelijk een positief resultaat te hebben. Naast de speciale lijm, zijn er ook lift pads en een cleaning lotion in de kit aanwezig. De liftpads moeten onder de wenkbrauwen geplaatst worden waarna met behulp van de lijm, de valse wimpers kunnen worden aangebracht. Zo verloopt alles zonder enige problemen en zullen de wimperkrullen een maand lang meegaan.

Revitalash Advanced Wimperserum

Met de juiste verzorging van de wimpers, zullen de haren er altijd niet alleen goed eruitzien, maar is het ook te merken, dat ze langer en dikker zullen worden. Dat zijn allemaal wel eigenschappen die van belang zijn voor het hebben van een verzorgd uiterlijk, ook wanneer er wordt besloten om een wimperextension te plaatsen. Bij de Revitalash Advanced Wimperserum – 2 ml – Wimperserum / Conditioner Vernieuwde Verpakking, is er een fijne kwast inbegrepen en kan hiermee elke dag een dunne laag van het serum worden geplaatst. Dat kan verrassend snel gebeuren en zal na 12 weken het resultaat al duidelijk zichtbaar zijn. Het serum zorgt er namelijk voor, dat de aanwezige haren worden verstevigd en gebeurt dit mede door de aanwezigheid van ginseng en aminozuren. Die verstevigen ook de haarwortels samen met de speciale Biopeptin complex. De Revitalash Advanced Wimperserum – 2 ml – Wimperserum / Conditioner Vernieuwde Verpakking is op waterbasis en gaat de inhoud van het flesje zo 6 maanden lang mee.

Seidon™ Wimperserum

Door elke dag de Seidon™ Wimperserum – Wimper groeimiddel te gebruiken, zal het al na 6 weken duidelijk zijn, wat de voordelen allemaal wel zijn. Zo zullen de wimperharen er niet alleen dikker en voller eruit zien, maar zorgen de stevige wortels er ook voor, dat er geen sprake meer zal zijn van haaruitval. Wie op een natuurlijke wijze wil zorgen voor volle en langere wimpers, zal dit serum een welkome aanwinst vinden. De werking wordt verkregen door het gebruik van natuurlijke middelen en zorgen die er bijvoorbeeld voor, dat de iris niet zal verkleuren en het ook geschikt is voor personen met een gevoelige huid. Verschoon wel eerst de huid ronde ogen en breng de Seidon™ Wimperserum – Wimper groeimiddel met behulp van het kwastje aan op de wimperlijn.