Heeft u plannen om een keer te overnachten bij een hotel voor zakelijke doeleinden of gewoon met het gezin? Dan is dit artikel zeker wel iets voor jou. In dit artikel zullen wij toelichten waarom u deze 5 items moet menen naar een hotel.

Essentiële olie

Een nachtje of meer overnachten bij een hotel doet geen kwaad. Maar soms krijgt u niet alle dingen aangeboden die u nodig heeft. Denkt bijvoorbeeld aan young living olie. Dit is essentiële olie die door het bedrijf Young Living wordt geproduceerd. Essentiële oliën worden met natuurlijke producten gemaakt. Er zijn tal van essentiële oliën waaronder tea tree olie en Lavender olie. Deze zijn anti-bacterieel en schimmelbestrijdend. De geuren welke deze olie bevatten zijn dus ook natuurlijk. Deze geuren wekken emoties bij u op en kunnen ook zorgen voor blijvende herinneringen.

Slijttang

Tijdens deze trip gaat u sowieso kleding meenemen. Sommige kleren vereisten een strijkbeurt. Maar wat als u geen strijkplank heeft? Of erger een strijkijzer? Geen paniek. We helpen u op weg met deze tips. Het eerste wat u zeker moet meenemen om dit te voorkomen is slijttang. Dit heeft dezelfde werking als een strijkijzer. U laat het dus heet worden en gaat vervolgens aan de slag door het over het gedeelte dat gekreukt is te strijken.

Föhn

Een alternatief is föhn. Dis is ook ideaal omdat het warme lucht uitstoot. Wat u moet doen is het gekreukte gedeelte van de kleding vochtig maken en beginnen met het föhnen. Automatisch zal de kreuk verdwijnen naar gelang de tijd.

Ophangen in de badkamer

Heeft u geen föhn of slijttang? Geen probleem. Een hete badkamer is de oplossing. Ja, het helpt echt. Om kreuken te verwijderen heeft u nodig warmte en vocht. Door de kleding in een badkamer op te hangen tijdens het nemen van een heet bad verdwijnen de kreuken meteen.

Voorkom kreuken

Zegt u dat u niet graag met warm water baat. Nu dan is een alternatief het rollen van de kleding als een Mexicaanse pannenkoek. Dit helpt niet alleen met het verwijderen van kreuken. U hoeft dus ook geen kleren te vouwen. Dit is ook erg van toepassing wanneer u kleren pas uit de wasmachine haalt.

Strijken zonder strijkplank is dus wel mogelijk. Het enige dat u nodig heeft is een slijttang, föhn of een badkamer. Heeft u dit ook niet bij de hand? Rol dan uw kleding op.