Moet er geld in cosmetica worden geïnvesteerd, of zou het kopen van goud een meer winstgevende investering op lange termijn zijn? Om die vraag te beantwoorden, moeten we bepalen welke route winstgevender zal zijn. Hoe komt dat tot stand? Er zijn twee soorten winst. Winst die ineens wordt behaald door een hoogtepunt, en winst die geleidelijk groeit op basis van de constante waardegroei. In het geval van een plotselinge winst op basis van een hoog punt, kunt u snel een grote winst behalen, maar u bent niet gegarandeerd winst op lange termijn, want na elk hoogtepunt komt er een dieptepunt. Daar is een groter risico aan verbonden. In het geval van winst op lange termijn, ontvangt u misschien niet meteen een grote winst, maar wordt de geleidelijke groei van uw winst gegarandeerd, wat uiteindelijk meer zal zijn dan de winst op korte termijn.

Dat is het geval met goud. Gezien zijn gewaardeerde karakter, blijft zijn waarde geleidelijk groeien. Daarom bent u in wezen gegarandeerd winst te maken wanneer u investeert in het kopen van goud. De waarde van goud zal hoogstwaarschijnlijk nog lang niet dalen, de waarde zal naar verwachting alleen maar stijgen. Goud is een van de veiligste opties om geld in te investeren, want in tegenstelling tot geld zal de waarde ervan niet dalen. Elk jaar verliest geld een bepaald percentage van zijn waarde, maar goud blijft in waarde stijgen. Daarom is het zeker aan te raden om geld in goud te investeren, om op lange termijn winst te maken.  In plaats van geld of andere producten te hamsteren, zou je goud kunnen opslaan. Omdat dat uiteindelijk de deuren zou openen voor een behoorlijk bedrag aan winst.

Door  online goud te kopen en vast te houden, zal de waarde van uw aandelen elk jaar organisch groeien. Daarom zou in dit geval goud de meest ideale optie zijn om geld in te investeren, gezien de constante waardegroei. U hoeft niet per se puur goud te kopen, u kunt geld investeren in verschillende soorten goud, in de vorm van kettingen, horloges en sieraden. Van dit soort artikelen wordt verwacht dat ze in waarde groeien, daarom worden ze elk jaar duurder.