Ben jij ook gek op make-up en verzorging maar vind je het niet altijd makkelijk om jezelf op te maken? Soms weet je niet zo goed hoe je bepaalde producten moet gebruiken of wil je wel een andere stijl, maar weet je niet waar te beginnen. Gelukkig zijn daar de beautyvloggers met hun handige tutorials!

Voor ieder beauty topic

Je hebt alleen maar het goedkoopste internet nodig en je bent good to go om deze vier beautyvloggers te volgen. Ook als jij nog (haast) geen beautyproducten in huis hebt is het nuttig om deze tutorials te kijken, want de vloggers testen ook vaak producten en dan weet je direct wat je nodig hebt. Zij hebben enorm veel producten voor je getest, waardoor je in een handomdraai de beste concealer, lippenstift, oogschaduw en nog veel meer vindt. Zoals met veel dingen op het internet moet je wel even weten wie je precies moet volgen, want er zijn héél veel beautyvloggers die lang niet allemaal even boeiend zijn. Deze vier vloggers zijn volgens ons zeker het volgen waard.

Beautylabnl

Op het Youtube-kanaal Beautylabnl zien we oprichtster Serena, die veel make-up tutorials en reviews plaatst. Ook worden reisvideo’s en kookvideo’s op dit lifestyle kanaal geplaatst. De video’s met beautyhacks zijn erg leuk en praktisch om te zien en ook de Nailed it or Failed it video’s zijn erg vermakelijk.

VeraCamilla

Vera is al sinds 2009 aan de weg aan het timmeren met haar blog en YouTube-kanaal. Je vindt hier een combinatie van beauty, lifestyle en fashion. Haar beauty tutorials zijn duidelijk van opzet en gemakkelijk te volgen. Ook geeft ze reviews over de nieuwste producten van must-have merken, waaronder de nieuwste make-up lijnen van Kim Kardashian en Rihanna.

NikkieTutorials

Nikkie is ondertussen wereldwijd bekend en neemt haar video’s dan ook in het Engels op. Misschien ken je haar al van het programma Wie is de Mol waar ze in 2019 aan meedeed. Haar YouTube-kanaal Nikkietutorials wordt door miljoenen mensen bekeken. Ze post vaak glamoureuze looks, plaatst regelmatig handig.

reviews van producten en zet grappige challenges online. Dit kanaal is iets minder voor de beginnende make-uppers en meer gericht op de ervaren beautyqueen.

ShelingBeauty

ShelingBeauty is het persoonlijke kanaal van Sheling. Ze plaatst wekelijks nieuwe video’s over haar dagelijks leven. Behalve op beauty richt dit kanaal zich ook op lifestyle, reizen en DIY’s. In het beautygedeelte van het YouTube-kanaal vind je een goede mix van tutorials, reviews van producten en verschillende toffe challenges. Ook vind je hier de ideale tutorials voor speciale gelegenheden, zoals toffe make-up looks voor Halloween of een verleidelijke look voor een spannende date.