Ben jij ook toe aan een nieuwe look voor jouw mooie bos haren? Het is goed om dan eerst even te kijken naar wat de haartrends zijn voordat je een bezoek aan de kapper brengt. Zo weet jij hoe jij geheel in stijl de kapper verlaat. Bekijk onderstaande trends zodat de kapper weet welke kappersbenodigdheden hij of zij nodig heeft om de perfecte look voor jouw haar te creëren.

Halflang haar

Bang om een korte coop aan jouw haar te geven? Begrijpelijk. Het is vaak een gewaagde keuze. Gelukkig is er ook een middenweg die helemaal in is dit jaar. Halflang schouderlang haar is namelijk helemaal in. Dit resulteert in een mooie en verzorgde look met veel volume.

Bobkapsel

Vooral voor vrouwen met wat dunner haar is een bobkapsel een perfecte gelegenheid. De lokken van de boblijn geven het haar namelijk meer volume. Een boblijn is over het algemeen behoorlijk kort, maar het kan ook voor wat langer haar. Dan wordt het ook wel een lob genoemd.

Wafelhaar

Dit jaar is de trend van wafeltjeshaar weer helemaal terug. In de jaren 80 liep iedereen namelijk rond met deze trend. Het geeft het haar een subtiele wave, waardoor het voor iedereen een toegankelijke look is.

Grijs haar

We zien het steeds meer terugkomen: grijs, asblond haar. Deze geverfde haarkleur is massaal gebruikt bij de kappers. Deze lichte kleur zorgt er dan ook zeker niet voor dat het er oubollig uit gaat zien. Het zorgt ervoor dat je gezicht mooier en sprekender uitkomt.

Middenscheiding

Een van de haartrends van 2020 is om je haar heel natuurlijk te dragen. Lang, steil en met een middenscheiding. Een beetje slag mag ook, je hoeft in ieder geval niet in de weer met je stijltang, scheelt toch weer tijd.

French girl

Voor een french look hoef je zeker geen bezoekje aan Frankrijk te brengen. Deze trend geeft een mooie nonchalante look aan het haar. Daarnaast is het ook nog eens erg makkelijkk. Het enige wat je hoeft te doen is het haar halfopsteken. Vallen er wat plukjes uit of raken ze los? Mooi. Dit past namelijk perfect bij deze look. Fanola heeft de beste producten om het haar in dit model te houden.